Nu vei putea uita niciodată femeia pentru care simți o pasiune nestăpânită și o dorința înflăcărată

Femeie pasională

Femeia pasională are câte puțin din toate; este blândă, sensibilă, elegantă, sigură pe ea, radiază, iar vocea ei… hmmm, îți dă fiori.

Pentru ea, îmbrăcămintea este doar un accesoriu, nu motivul care o face să strălucească. Nu vei putea uita niciodată femeia pentru care simți o pasiune nestăpânită și o dorința înflăcărată.

Pasiunea pe care o simți față de cineva este imposibil de controlat.

Odată ce ai simțit o pasiune nestăpânită pentru o femeie, va fi imposibil să mai accepți o relație în care dorința nu este atât de mare, indiferent de ce alte calități ar avea respectiva femeie.

O femeie care trezește în tine o asemenea dorință, va fi mereu specială față de celelalte femei.

Cu o astfel de femeie, nu poți să faci ceea ce vrei tu cu ea, ci va face ea ceea ce va vrea cu tine.

Te va face să o dorești atât de mult, încât vrei vrea să o ai mereu alături. Până și șoaptele ei te vor face să simți emoții pe care nu le-ai mai trăit. Vei vrea să o ai, să o cuprinzi și să nu o mai lași niciodată.

Amalgamul de emoții ce le va trezi în tine, te vor face dependent de ea, de mirosul și de atingerile ei. Instinctul tău animalic va fi stimulat la maxim. Te vei trezi flămând de iubire și, oricât de mult ai primi, tot nu va fi îndeajuns.

Studiile arată că reușita unei relații frumoase și durabile, în proporție de 70%, o constituie activitatea sexuală. Restul de 30% îl reprezintă atașamentul, grijă față de celălalt, confortul, respectul și afecțiunea. O relație care nu vă împlinește pe plan sexual, este sortită eșecului.

Femeia pasională are acel „ceva” pe care îl emană și care o face să fie foarte seducătoare, căruia nici un bărbat nu îi poate rezista.

Vă prezint 3 tipuri de femei care trezesc în orice bărbat, încă din prima clipă, o pasiune nestăpânită și o dorința înflăcărată:

Femeia care exprimă feminitate

Femeia care prin gesturile ei, atitudinea, coafura, machiajul, vestimenţia, transmite un puternic semnal de feminitate, este interceptat imediat de bărbați.

Bărbații sunt programaţi genetic să fie atraşi de femeile sensibile, fragile, cu trăsături fine, care dau impresia că au nevoie de protecţia și brațul puternic al unui bărbat, în jurul umerilor ei goi.

Femeia sigură pe ea

Există foarte multe femei fără calități fizice notabile, dar care însă trezesc toată atenţia şi admirația bărbaţilor.

Secretul acestor femei îl constituie faptul că sunt sigure pe ele şi știu cum să o arate, atât prin modul în care merg, vorbesc sau privesc, cât și prin poziția corporală – umeri drepți, posterior aliniat perfect cu trunchiul, bărbie ridicată, etc.

Femeia senzuală

Femeia senzuala sau „femeia fatală”, emană din toţi porii o dorință sexuală incredibilă, feromonii ei fiind interceptaţi imediat de bărbaţi. Are privirea unei feline, mersul unduitor și lasciv, iar zâmbetul ei misterios intrigă orice bărbat.

Se folosește de calitățile ei fizice şi știe să își ascundă defectele. Își iubește trupul. Orice bărbat, în fața unei astfel de femei, va simți dorința puternică de a fi în preajma ei și de a o cunoaște.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook