Caracteristica pe care ar trebui să o ai pentru a-l face să se îndrăgostească de tine încă de la prima întâlnire…

O femeie singură

Nu doar aspectul exterior contează pentru o relație fericită și de succes.

Un nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Zurich arată că atât bărbații, cât și femeile caută o anumită trăsătură de personalitate într-un potențial partener și pe care o consideră crucială pentru dezvoltarea viitoarei relații.

Cercetătorii au realizat o listă care conținea 16 trăsături de personalitate și pe care au dat-o la 327 de tineri. Ulterior le-a cerut acestora să aleagă trăsăturile pe care ei le consideră necesare pentru o relație de lungă durată.

În fruntea listei se aflau, firesc, trăsături precum prietenia, inteligența și umorul. Dar trăsătura pe care au ales-o tinerii și care i-a surprins pe cercetători a fost starea de spirit jucăușă!

Experții subliniază că această trăsătură îi arată femeii că bărbatul nu este agresiv, în timp ce pentru bărbați este un semn al vitalității femeii.

De fapt, ei susțin că o primă întâlnire duce adesea la eșec, pentru că ne este frică să alegem activități alternative. Atât bărbații, cât și femeile sunt prea preocupați de problemele materiale, cum ar fi cât de scump va fi restaurantul la prima întâlnire, când ar trebui să aleagă activități mai distractive, etc.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook