Asta dovedește că sunteți făcuți unul pentru celălalt!

Asta dovedește că sunteți făcuți unul pentru celălalt!

Sunt cupluri pe care, atunci când le vezi, îți spui: „sunt făcuți unul pentru celălalt”. Și într-adevăr, în unele cazuri, chimia pe care o găsești la acestea este surprinzătoare.

În afară de iubire, afecțiune și de sentimentele care îi țin “puternici”, există unele comportamente care indică faptul că cei doi parteneri sunt cu adevărat îndrăgostiți:

1. Sunt complet sinceri unul cu celălalt.

Onestitatea și transparența absolută în toate chestiunile care pot viza un cuplu – de la sentimente și dispoziție romantică, până la finanțe și gospodărie – este “cheia” unei relații sănătoase. Adevărul absolut menține dragostea puternică într-un cuplu.

2. Petrec mult timp împreună.

Cuplurile care sunt îndrăgostite au grijă să petreacă mult timp unul cu celălalt și să facă lucruri împreună. Iar când spunem “sunt dedicați”, vrem să spunem că atunci când cei doi sunt împreună, vor fi doar ei doi și nimic altceva nu îi va preocupa – de ex. apeluri telefonice de la serviciu – aceasta este o regulă!

3. Nu le este frică să petreacă timp separat.

Pe de altă parte, cuplurile sănătoase se asigură că își păstrează o parte din timp pentru a-l petrece singuri. Independența și timpul personal pe care și-l acordă unul altuia contribuie în mare măsură la menținerea relației vii.

4. Se respectă reciproc și se tratează cu politețe.

Când spunem “politețe”, nu ne referim la deschiderea ușii când cobori din mașină. Ne referim la comportamentul celuilalt atunci când lucrurile devin dificile. Faptul că, uneori, este “crud” cu tine, nu înseamnă că vrea să te preseze sau să-ți spună, ci că îi pasă cu adevărat de tine și vrea să te protejeze.

De asemenea, înainte de a intra într-o ceartă, cuplurile care sunt cu adevărat îndrăgostite se gândesc de două ori dacă sentimentele pe care le exprimă sunt semnificative sau este doar o modalitate de a-l răni pe celălalt.

5. Ei arată cât de mult se apreciază unul pe celălalt.

Nu este suficient doar să-i spui celuilalt cât de mult îl iubești. Da, ar trebui spus „te iubesc”, dar ar trebui să-ți arăți aprecierea și în alte moduri, non-verbal. O masă, o notă, un gest amabil, fac parte din viața de zi cu zi a unui cuplu de îndrăgostiți.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook