Persoana la care te gândești înainte de a te culca, fie o vrei cu adevărat, fie te-a rănit foarte mult…

O fată care doarme

Îi este dor de tine, se mai gândește la tine sau te-a uitat deja? Oricum, de când te-a văzut ultima dată, s-ar putea să-i fie dor de tine. Silueta ta îi este gravată în memorie și cu greu te va uita.

Ai fost cel mai bun lucru care s-a putut întâmpla în viața lui, dar te-a pierdut pe neașteptate. Nu s-a săturat de tine, nu a avut timp să-ți spună tot ceea ce și-a dorit.

Ar fi trebuit să vină să te vadă pentru ultima oară, însă nu a venit și îi pare rău pentru asta. Ai fost și vei fi mereu una dintre cele mai iubite persoane din viața lui.

Întotdeauna, cu un zâmbet și o dispoziție bună, ai fost sprijinul lui, puterea de a te trezi în fiecare zi cu optimism și zâmbet. Aura ta a strălucit mereu și toată lumea are lucruri bune de spus despre tine.

Dar ai plecat prea brusc.

Ai lăsat un gust dulce – amărui și nu știe ce să simtă când se gândește la tine. Pe de o parte, gândurile lui sunt dulci precum privirile pe care i le-ai arătat, tandre ca mângâierile pe care i le-ai dat atunci când te ținea de mână și schimbați cuvinte frumoase.

Pe de altă parte, a simțit amar din cauza separării bruște. Pentru îmbrățișarea și sărutul pe care nu a avut timp să ți-l dea. Nu știe ce să facă, să fie fericit sau să plângă? Asta ai reușit să faci, ca să nu poată înțelege ce se întâmplă cu adevărat.

O situație confuză, dar în același timp atât de clară.

V-ați iubit ca Bonnie și Clyde, când v-ați certat erați ca un câine și pisica, aspectul vostru este plin de insinuări. Ai avut felul tău de a-l înțelege fără să vorbești și fără să simți ceea ce era de simțit doar cu o privire.

În fiecare dimineață, când se trezește, în fiecare seară înainte să se bage în căldura patului său, ești prima și, în consecință, ultima și cea mai importantă persoană la care se gândește. Dar această căldură nu se compară cu a ta.

Îți faci apariția fără avertisment și reușești să-i furi Pământul de sub picioare. Se gândește la toate acele momente frumoase pe care le-ați petrecut împreună, ținându-vă de mână.

Serile în care ai stat mereu trează toată noaptea filozofând, sărutările și îmbrățișările sub lumina lunii, pe acoperiș, cu câteva beri și cu aerul greu de munte cu vedere la adăpostul de deasupra.

Își amintește încă cuvintele pe care le-ai spus când era rău din punct de vedere psihic. Cuvinte diminuate și dulci, sloganuri pe care doar tu le înțelegeai, când îți atingeai fruntea înfruntând cu un zâmbet frumusețea din fața ta.

Dar l-ai rănit și a ajuns la punctul în care are sentimente negative pentru tine și regretă cum l-ai făcut să se simtă. Poate că relația voastră a fost încordată, dar v-ați bucurat amândoi de adrenalină pe care v-ați oferit-o unul altuia.

Nu l-ai lăsat niciodată să se lupte pentru lucruri banale, mereu ai găsit o soluție. Dar înainte de a pleca, nu l-ai avertizat. Nu ai spus că vei pleca fără să-ți iei rămas bun, lucru pe care îl avea mereu în minte și se temea că se va împlini.

Te-a iubit chiar dacă nu a apucat să ți-o arate așa cum și-ar fi dorit.

Avea o surpriză plănuită pentru tine, dar tu ai plecat și ai stricat-o, ca să-ți faci o mică idee despre cât de importantă ai fost. Din păcate, nu ai spus nimic.

Inima lui mereu când se gândește la ultima amintire cu tine. Acei ochi albaștri strălucitori care priveau cu poftă și acel zâmbet strălucitor al tău. Singura persoană care a reușit să îmblânzească această personalitate specială.

Ai fost în aproape orice și nu te-ai plictisit niciodată, găsind mereu ceva nou de explorat. Îți plăcea că va zâmbi din cauza ta și de fiecare dată înainte de a te despărți, te îmbrățișa cel mai strâns, de parcă ar fi fost ultima oară când te vedea.

Dar cine știa ce va urma?

Când ai înghețat brusc și ți-ai arătat alter ego-ul întunecat fără a oferi o explicație. Probabil că nu ți-a păsat să spui ce s-a întâmplat și, cu siguranță, nu ți-a păsat cât de mult îl va afecta. Ai păstrat o atitudine atât de îndepărtată încât nu a putut înțelege niciodată de ce ai făcut-o.

Te-ai purtat urât, nu ai fost clară.

Întotdeauna ai avut suișuri și coborâșuri în relația ta, dar niciodată nu ai reacționat așa. Poate că a devenit personal sau nu, dar erai liberă să te încrezi în orice.

Ți-a demonstrat cu fiecare ocazie că poți avea încredere în el pentru tot ceea ce te chinuia, dar nu ai profitat de asta. În schimb, ai profitat de cât de vulnerabil era și de sensibilitatea pe care a scos-o în evidență ori de câte ori simțea durerea ta. Cert este că până la urmă ți-ai lăsat amprenta.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook