Citește-i limbajul corpului pentru a ști cât de mult te place…

Bărbat care îmbrățișează o femeie

Limbajul corpului nu minte niciodată. Deci, dacă ești în prima fază a relației și încă nu poți să-ți dai seama dacă te place, descifrează semnele și mișcările pe care persoana de care ești interesată le face și, cu siguranță, vei înțelege cât de mult te place.

1. Mergeți sincronizat

Dacă atunci când vă plimbați aveți același pas, acesta este un semn că vă potriviți. Da, este adevărat că acest lucru s-ar putea întâmpla și cu un bun prieten de-al tău. Acest lucru arată încredere și armonie între voi.

2. Se sprijină pe tine

Când un bărbat dorește contact fizic cu tine, îl pretinde în cel mai simplu mod. Îți atinge mâna, spatele sau se “joacă” cu tine spunându-ți glume emoționante. Asta înseamnă că se gândește la tine într-un mod mai profund.

3. Îți mângâie capul sau îți atinge părul

Primul semn pe care femeile îl fac atunci când le place de cineva este să își atingă părul, să se joace cu el și să și-l pieptene cu degetele. Următorul lucru pe care îl poate face un bărbat care te place este să-ți mângâie capul și părul. Da, chiar în glumă sau într-un mod copilăresc și tandru.

4. Își înclină capul spre tine

Parcă ar fi pe cale să te sărute. Condițiile s-ar putea să nu fie încă îndeplinite pentru ca acest lucru să se întâmple dar dacă, în timp ce stați de vorbă într-o cafenea, el își înclină capul spre tine, acest lucru arată că are toată atenția îndreptată către tine și este deja fascinat de tine.

5. El stă mereu lângă tine

Dacă se grăbește să ocupe locul de lângă tine în cafenea sau să se așeze pe scaunul de lângă tine în cinema, o face nu doar pentru că vrea să fie constant lângă tine, ci și pentru a te proteja. Acesta este un mod prin care el își arată interesul.

6. Se uită după tine atunci când pleci

L-ai salutat, ți-ai luat geanta și ai plecat. Dar dacă te uiți brusc înapoi și îl vezi că se uită după tine în timp ce te îndepărtezi, cu siguranță este îndrăgostit de tine, pentru că simte anxietate la separare. Știi ce poți face pentru a afla? Întoarce-te brusc spunându-i că ți-ai uitat ochelarii sau telefonul mobil…

7. Face ceea ce faci tu

Un alt semn că sunteți într-o armonie perfectă este acela când își întinde spatele în același timp cu tine, când se atinge pe păr odată cu tine. Acesta este un semn foarte important că l-ai fermecat cu adevărat.

8. Te sărută pe frunte

Să nu crezi că este amuzant, până la urmă, nu are încă confortul să te sărute pe gură. Dar dacă îți oferă un sărut pe frunte, arată că este un tip sensibil și este doar o chestiune de timp până te va invita în oraș.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook