Orice ți-a făcut cineva în trecut, nu are putere în prezent. Doar tu îi dai putere…

Femeie care privește spre lumină

Zâmbește cu fiecare ocazie, nu pentru că viața a fost ușoară, perfectă sau exact așa cum te așteptai să fie, ci pentru că ai ales să fii fericit și recunoscător pentru toate lucrurile bune pe care le ai și pentru toate problemele pe care știi că nu le ai.

Nu lăsa niciodată o zi proastă să te facă să simți că ai o viață rea.

O atitudine negativă este precum o anvelopă tocită – nu poți merge departe până nu o schimbi. Într-o lume în care poți fi orice îți dorești, FII TU ÎNSUȚI.

Cu cât îți iubești mai mult deciziile, cu atât mai puțin ai nevoie de alții să le iubească. Este important să faci pe cineva fericit, însă este mult mai important să începi cu tine însuți. Viața nu înseamnă să-i faci pe ceilalți fericiți, viața înseamnă să-ți împărtășești fericirea cu ceilalți.

Dacă te mulțumești mereu cu puțin, nu vei ști niciodată cât valorezi cu adevărat. Uneori viața îți oferă două opțiuni: să te pierzi pe tine însuți sau să pierzi pe altcineva. Indiferent de situație, nu te pierde pe tine.

Dacă fericirea ta depinde de altcineva, atunci ai o problemă destul de mare. Orice ți-a făcut cineva în trecut, nu are putere în prezent. Doar tu îi dai putere.

Nu-ți face griji prea multe pentru oamenii care nu-și fac deloc griji pentru tine.

Cunoaște-ți valoarea! Când te dăruiești cuiva care nu te respectă, îi oferi bucăți din sufletul tău pe care nu le vei primi niciodată înapoi. Uneori trebuie să renunți emoțional la lucruri care au însemnat foarte mult pentru tine, astfel încât să poți trece de la trecutul și de la durerea pe care ți-o aduce, la următorul capitol din viața ta.

Dacă vrei să depășești o problemă, nu te mai gândi la ea și nu mai vorbi despre ea. Este aproape imposibil să treci peste ceva de care ești obsedat. Dacă este dăunător din punct de vedere emoțional, fizic și spiritual, nu ai de ales decât să-l lași în urmă.

A spune „la revedere” este una dintre cele mai dureroase moduri de a rezolva o problemă. Dar uneori este necesar. A merge mai departe nu înseamnă a uita, înseamnă a alege fericirea în locul tristeții.

Nu mai căuta ceea ce ai pierdut pentru a vedea ceea ce ai. Altcineva este fericit cu mult mai puțin decât ai tu. Vorbește despre darurile tale mai mult decât despre problemele tale.

Uneori, oamenii lasă ceva bun pentru ceva și mai bun, pentru a afla mai târziu că binele a fost, de fapt, suficient de bun și că acel „și mai bun” nu a venit niciodată.

În viață, primești ceea ce dai. Totul revine.

Nu vei putea niciodată să schimbi trecutul sau viitorul, dar poți schimba starea de spirit a zilei atingând inima cuiva cu zâmbetul tău. Fericirea pe care o simți este direct legată de iubirea pe care o oferi.

Cei care aduc „raze de soare” în viețile altora nu le pot păstra pentru ei înșiși. Este plăcut să ai bani și lucruri pe care le poți cumpăra, dar este, de asemenea, important să te asiguri că nu ai pierdut legătura cu lucrurile pe care banii nu le pot cumpăra.

Nu ai nevoie de mulți bani pentru a trăi o viață bogată. Prietenii buni și o familie iubitoare își merită greutatea în aur.

Nu vei crede niciodată pe deplin în tine dacă te compari în continuare cu toți ceilalți. În schimb, compară-te cu persoana care ai fost ieri. Nu vei fi întotdeauna pedepsit pentru mânia ta, dar vei fi întotdeauna pedepsit de mânia ta.

Acordă-ți permisiunea să te îndepărtezi imediat de orice îți aduce energie negativă. Nu există niciun motiv pentru ca acest lucru să fie explicat sau să aibă sens. Ai încredere în ceea ce simți.

Una dintre cele mai mari libertăți este să nu-ți pese cu adevărat de ceea ce crede cineva despre tine.

Atâta timp cât îți faci griji pentru ceea ce cred alții despre tine, le aparții. Numai atunci când nu ai nevoie de aprobarea lor te poți numi o persoană liberă.

Nu lăsa pe nimeni să-ți calce în suflet cu picioarele murdare. Doare mai mult când te prefaci că nu doare. Ești responsabil pentru felul în care te simți, indiferent de ceea ce îți face cineva.

Amintește-ți: ai întotdeauna controlul asupra gândurilor tale, așa că alege să te simți încrezător și adecvat, mai degrabă decât supărat și nesigur. A fi amabil cu tine însuți, cu gândurile, cuvintele și acțiunile tale, este la fel de important ca a fi amabil cu ceilalți.

Moartea nu este cea mai mare pierdere a vieții. Cea mai mare pierdere este ceea ce moare în tine în timp ce ești încă în viață. Abia când începem să fim treji ne dăm seama cât de adormiți am fost.

Ești întotdeauna liber să faci ceva care te face să zâmbești.

Tu îți definești viața. Nu lăsa pe alții să scrie povestea vieții tale. Nu-ți fie frică să te schimbi. De multe ori vei pierde ceva bun și apoi vei câștiga ceva și mai bun.

Îngrijorarea este o mare pierdere de timp și energie. Nimic nu se schimba. Tot ceea ce face este să-ți fure bucuria și să-ți împiedice capacitatea de a face schimbări pozitive.

Dacă vrei să fii fericit și vesel, renunță la nevoia de a avea întotdeauna dreptate.

Arăți cel mai bine când porți zâmbetul tău. Nu există o frumusețe mai mare decât cea care vine din interior. Dacă nu-ți place ceva, schimbă-l. Dacă nu îl poți schimba, schimbă modul în care gândești despre el.

Viața NU trebuie să fie perfectă pentru a fi grozavă.

Timpul pierdut cu tristețe, este timpul pierdut pentru o viață liniștită și fericită. Este un obicei care controlează ceea ce vezi, ceea ce spui, ceea ce faci și, în cele din urmă, ceea ce devii.

Uneori trebuie să fii singur pentru a reflecta asupra vieții. Fă-ți timp să ai grijă de tine. O meriți. Lucrurile bune pe care le “construim” ajung să ne “construiască”. Nu poți schimba ceea ce refuzi să înfrunți.

Diferența dintre cine ești și cine vrei să fii, este ceea ce faci. Dacă vrei ca viața ta să se schimbe, alegerile și acțiunile tale trebuie să se schimbe. Fiecare zi îți oferă șansa să o iei de la capăt.

Nu lua o decizie bazată doar pe popularitate. Doar pentru că alți oameni fac asta, nu înseamnă că este cea mai bună alegere pentru tine. Lucrurile bune nu vin celor care așteaptă. Lucrurile bune vin la cei care își urmăresc scopurile și visurile în care cred.

A te cunoaște pe tine însuți este una, dar a crede și a trăi ca tine însuți este alta. Cu atâta escaladare socială în jurul nostru, uneori uităm cine suntem. Nu te pierde acolo.

Dintre toate lucrurile care îți pot fi furate – bunurile tale, tinerețea, sănătatea, cuvintele, drepturile tale – ceea ce nimeni nu îți poate lua este libertatea de a alege ceea ce să crezi și pe cine, dar mai ales să-ți iubești inima.

Când te trezești stând cu mâinile îndepărtate, izolat, disperat și incapabil să găsești o cale de ieșire din întuneric, amintește-ți că este similar cu locul în care se găsesc omizile înainte de a se metamorfoza.

Oferă-ți cât timp ai nevoie pentru a te vindeca emoțional. Mersul înainte nu se întâmplă peste noapte – este nevoie de mulți pași mici pentru a ieși din sinele tău rupt.

Când te poți ierta pe tine și pe ceilalți și când nu vei mai accepta să rămâi “închis”, vei crea dragoste pentru viață. Ceea ce crezi are mai multă putere decât ceea ce visezi, dorești sau speri.

Devii ceea ce crezi.

Ține-ți inima deschisă la visuri. Atâta timp cât există un vis, există speranță și atâta timp cât există speranță, există bucurie în viață. Când încerci să controlezi tot ceea ce se întâmplă, nu te bucuri de nimic. Uneori trebuie doar să te relaxezi, să respiri și să trăiești momentul.

Chiar dacă nu poți controla totul, îți poți controla atitudinea față de ceea ce se întâmplă. În acest fel, vei putea controla schimbarea, în loc să te controleze ea pe tine. Viața nu va fi niciodată perfectă, indiferent cât de mult ai încerca. Chiar dacă te încadrezi cu inima și cu sufletul, nu vei atinge niciodată perfecțiunea pe care o cauți.

Întotdeauna vor exista inimi frânte, întotdeauna vor exista zile în care nimic nu merge bine. Dar trebuie să accepți și să înveți că până și cele mai imperfecte lucruri pot fi întotdeauna îmbunătățite cu dragoste și zâmbete.

Viața nu înseamnă să aștepți să treacă furtuna, ci să înveți să dansezi în ploaie.

Satisfacția nu este întotdeauna împlinirea a ceea ce îți dorești. Este conștientizarea a cât de binecuvântat ești pentru ceea ce ai. Uneori trebuie doar să privești înapoi și să zâmbești la cât de departe ai ajuns.

Doar pentru că nu a durat o veșnicie nu înseamnă că nu a meritat.

Nu este că totul va fi ușor sau exact așa cum te-ai așteptat, dar trebuie doar să alegi să fii recunoscător pentru tot ceea ce ai și să fii fericit că ai șansa de a trăi această viață, indiferent cum se va întâmpla.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook