Ce fel de femeie ești în funcție de zodia ta…

Ce fel de femeie ești în funcție de zodia ta...

Ești una dintre femeile obraznice, evazive, viclene sau pline de farmec?

Femeile răutăcioase: Gemeni, Fecioară și Vărsător

Nu există nicio șansă ca aceste zodii să se poarte așa cum vrei tu, decât dacă le convingi mai întâi că ceea ce vrei tu este rezonabil și spre binele lor! Vărsătorul este prin fire cu susul în jos, subversiv, indisciplinat! Nu spune că nu ți-am spus!

Femeile neascultătoare: Rac, Săgetător și Balanță

Mult noroc ca Racul să facă ceva la care s-a gândit să facă diferit! Pentru Săgetător, nici nu o să fac o analiză – ea este personificarea independenței. La revedere! În fine, dulcea Balanță este foarte înșelătoare, pentru că toată lumea o crede ascultătoare, când în realitate ea este cea care îi face pe ceilalți să facă ce vrea ea.

Femeile evazive: Berbec și Pești

Totuși, nu le poți lua pe acestea două la plimbare! Prima – pentru că nu are în ADN-ul ei să stea nemișcată într-un loc, în timp ce a doua te păcălește cu frumusețea și căldura ei, deci este imposibil să o faci să facă ceva ce nu vrea.

Femeile rele: Scorpion și Capricorn

Nu vorbim despre asta! Amândouă știu arta seducției și cum să te „lege în nod”. Îți vor face o favoare, indiferent dacă îți place sau nu. Și tu vei dori. Ele te vor face să-ți dorești!

Femeile pline de farmec: Taur și Leu

Nu au nevoie de explicații. Ele sunt femeile după care îți zboară mintea încă de la prima vedere. Ele știu să farmece, să seducă și să facă impresie!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook