Lucrurile pe care fiecare femeie le merită de la un bărbat – și nu sunt negociabile…

Siluete îndrăgostiți

În viață, ne place sau nu, ne mulțumim cu multe lucruri mediocre, pentru că sunt pur și simplu convenabile și ușoare. Dar există un domeniu care nu ar trebui să fie niciodată mediocru: dragostea și relațiile.

Știi de ce? Pentru că fiecare merită să trăiască o iubire uimitoare, șocantă, care îi înfrumusețează și îi fascinează viața.

Așa că, înainte de a te instala din nou într-o relație care nu te împlinește și nu te face pe deplin fericită, ia în considerare 6 lucruri pe care fiecare femeie le merită de la un bărbat și care ar trebui să nu fie negociabile.

Nu pierde timpul și energia în relații fără sens, care nu au viitor!

1. Meriți pe cineva căruia să îi fie dor de tine în fiecare minut în care sunteți despărțiți.

Meriți un bărbat care numără invers până când este timpul să te revadă. Un bărbat care face totul pentru a te vedea chiar și pentru puțin timp, care îți arată în practică cât de mult îi lipsești atunci când ești departe de el.

2. Meriți un bărbat pentru care ești una și singura.

Meriți pe cineva care să te trateze ca pe o regină, pentru că știe că asta ești. Ești una și numai una în viața lui și el îți amintește de asta în fiecare zi.

Fetelor, uitați de cei căsătoriți sau de cei confuzi, care nu știu ce vor, dacă vreți să fiți cu adevărat fericite în viața voastră. Meritați exclusivitate, așa că revendicați-o!

3. Meriți pasiune (sănătoasă!).

Meriți pasiune. Genul de pasiune „Nu mă pot opri să mă gândesc la tine și te vreau aici și acum”. Ar trebui să fii cu cineva care te face mereu să te simți dornică.

Cineva care te sărută în fiecare dimineață și te privește cu dragoste, admirație și afecțiune. Cineva căruia îi place să te mulțumească în toate felurile și să aibă grijă de tine.

4. Meriți pe cineva care să te prezinte cu mândrie în cercul său de apropiați și să te facă parte din el.

Cineva care este dispus să te prezinte familiei, prietenilor și colegilor. Fii cu cineva care găsește mereu timp pentru tine și care încearcă să te facă parte din viața lui de zi cu zi.

5. Meriți pe cineva căruia îi pasă cu adevărat de tine.

Meriți un bărbat care să-și amintească aniversarile, zilele de naștere și, în general, ocaziile importante. Meriți pe cineva care să-ți aducă flori și ciocolată, nu numai atunci când e ziua ta, ci așa, fără motiv, doar să te vadă zâmbind.

Cineva care este politicos și știe că cavalerismul nu a murit. Care știe să te protejeze, te țină de mână, care este mândru de tine și știe cât de norocos este să te aibă în viața lui.

6. Meriți pe cineva care să te facă o persoană mai bună, să te ajute să evoluezi.

Cineva care scoate tot ce este mai bun din tine, care iubește să te aibă în viața lui, care este alături de tine, atât în ​​momentele grele, cât și în cele mai ușoare și care te ajută să crești constant. Meriți basmul suprem, așa că revendică-l!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook