Aceste semne zodiacale vor să aibă TOTUL în viață…

Aceste semne zodiacale vor să aibă TOTUL în viață...

Este posibil să ai totul în această viață? Bani, lucruri, slujbă bună, faimă, prieteni, iubiri, familie adecvată, sănătate? Nu, pentru că întotdeauna va lipsi ceva care ne va bloca și unii dintre noi vot fi nefericiți.

Totuși, cele trei zodii pe care le vom aminti mai jos, nu numai că vor să creadă că pot avea totul, dar sunt capabile să-și depășească limitele pentru a-l obține.

SCORPIONUL

Scorpionul se află în fruntea listei pentru că, după cum știm, este posedat de cei nemulțumiți. Pentru el, viața este totul sau nimic. Indiferent de ceea ce reușește, se bucură de asta doar o vreme și apoi trece imediat la următorul lucru din lista de dorințe.

Este lacom, își dorește totul, dar nu este vorba de a se arăta sau de a se afirma prin achiziționarea de bunuri, ci prin putere, control și autoritate. Când faci un joc, ceilalți dansează în ritmul tău, te distrezi cu ei și nimeni nu te va obiecta. Acesta este și cel mai îmbătător sentiment pentru această zodie. De aceea nu se satură de nimic!

LEU

Leul vrea să exceleze, așa că îi urmărește mereu pe cei mai drăguți, pe cei mai bogați și pe cei mai buni. Nu este mulțumit de un apartament, de o mașină sau de un telefon mobil.

Își dorește o gospodină, un șofer de mașină, cel mai recent model de telefon mobil sau laptop, marca specifică de parfumuri, cosmetice, haine, încălțăminte, mii de urmăritori pe Instagram, restaurantele sau cluburile cele mai în trend.

El este născut pentru o viață lungă, pentru a trăi în lux. Cum altfel va ieși în evidență și își va lua partea? Și este de la sine înțeles că nu se odihnește, nu se simte fericit și nici nu are succes dacă nu are toate astea.

SĂGETATOR

Săgetătorul este ultimul semn de pe lista noastră, pentru că este posedat de o exagerare. Pentru ca el să fie fericit, ar trebui să aibă totul bogat, din belșug, netăiat și fără efort. Să nu uităm că sunt copiii lui Zeus.

Norocul (în care crede cu tărie) este să câștige mulți bani, să obțină o moștenire mare, să aibă tot ceea ce vrea, oricând vrea, fără să încerce foarte mult și nimic mai puțin nu este recunoscut. De obicei, când le primește, cere mai mult.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook