Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat și a avut un motiv. Nu rămâne în trecut!

Femeie sexy întinsă pe pat

A devenit trecutul căminul tău permanent, în căutarea urmelor vieții în ruine? Încerci să dai naștere vieții prin ruine sparte, uitând că ea există în Azi, în Acum.

Te-ai certat cu cineva și după un timp îl întâlnești întâmplător. Eziți să vorbești cu el, îl eviți. De ce? De ce ai rămas în trecut, de ce ai stat într-un minut dintr-un moment în care ai făcut eternitate.

O persoană a vorbit de rău pe tine în acel moment. În acel moment, este posibil, să fi fost într-o stare diferită de cea în care se află astăzi.

Astăzi, nimeni nu îți garantează că îți va vorbi în același mod. Ar putea dori, de exemplu, să-și ceară scuze pentru comportamentul pe care l-a arătat atunci.

Ai rămas în trecut, oamenii se schimbă.

Asta nu înseamnă că cineva, cu care te-ai certat, îți va vorbi brusc doar pentru că altădată a funcționat așa. Trecutul este ca un copac bătrân, ale cărui ramuri se întind și acoperă fereastra, nepermițând ca Astăzi să devină vizibil ochilor și sufletului.

Trecutul vine și te îndepărtează de posibilitatea de a fi fericit Astăzi, pentru că îl percepi ca pe o umbră care te urmărește și nu ca pe un profesor și o lecție. Trecutul a devenit casa ta și te-ai plictisit să trăiești în altă parte și să încerci în continuare să plătești.

Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat și a avut un motiv.

Există un motiv pentru tot ceea ce se întâmplă, chiar dacă nu știm niciodată. Doar pentru că ai eșuat o dată, nu înseamnă că vei eșua astăzi dacă încerci. Cu siguranță persoana care odată te-a tratat rău s-ar fi putut schimba. Pentru că viața și circumstanțele noastre se schimbă.

Locuința ta este Acum, nu Ieri.

Închiriază apartamentul de Ieri, pentru că Mâine și ceea ce urmează te așteaptă. Ceea ce s-a întâmplat ieri nu înseamnă că se va repeta iar și iar, pentru că trecutul a dispărut. Și viața este Acum. Este Azi.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook