Cu cât e mai bun sufletul, cu atât e mai greu destinul…

Femeie cu pălărie mov

Nu suntem făcuți să trăim singuri, dar nici cu oricine.

Destinul nostru nu reprezintă ceva fix – un drum ce poate fi urmat de când ne naștem și până murim, ci mai degrabă este rezultatul propriilor alegeri.

Se spune că dacă îți asculți inima, vei ajunge acolo unde ți-e locul, dar oamenii nu mai decid de multă vreme cu inima, ci cu mintea. Astfel, după o serie de alegeri care nu ne reprezintă, ne trezim că nu ne regăsim în stilul de viață adoptat.

Cea mai mare provocare a unei persoane rămâne însă întâlnirea perechii potrivite.

Trebuie să știm că, în momentul în care hotărâm să trăim alături de cineva, în joc nu mai este doar destinul nostru, ci și al celuilalt dar și al copiilor noștri. Da, oamenii pot influența destine! Poți fi sigur că ai întâlnit femeia potrivită dacă poți spune despre ea următoarele:

Te susține în tot ceea ce faci

Bărbații, în general, sunt mai dezorganizați. De aceea, echilibrul unei relații este dat de femeie. Înțelepciunea femeii de lângă tine, poate face ca lucrurile să fie mai simple și implicit viața mai ușoară. Femeia care dă sens vieții tale, te va schimba! Vei deveni mai responsabil, mai echilibrat și mai motivat.

O vezi ca pe cea mai frumoasă femeie

Frumusețea unei femei este în ochii bărbatului care o iubește. Poate pentru unii nu este cea mai frumoasă femeie din lume, dar pentru tine ea reprezintă întreaga lume.

Are o inimă bună

O femeie cu un suflet frumos se remarcă prin blândețe, grijă și atenție. Va observa atunci când ești trist și abătut, și te va asigura de toată compasiunea ei. Mare atenție însă; cu cât e mai bun sufletul, cu atât e mai greu destinul. Iar dacă destinul ei esti tu, ai grijă să fii bun cu ea!

Este plină de viață

Este ca un răsarit de soare. Ea dă culoare vieții tale și te va face să te bucuri de fiecare zi. Cea mai frumoasă parte a zilei este atunci când vă beți cafeaua împreună.

Te iubește cu toată ființa ei

Te iubește, iar acesta este cel mai important lucru. Dacă te iubește din tot sufletul, ți se va dedica în întregime. Primește acestă dragoste a ei și prețuiește-o ca pe cel mai valoros lucru pe care îl ai.

Simți că locul tău este lângă ea

Ești sigur că iubești cu adevărat pe cineva, atunci când nimeni altcineva nu ți se pare mai potrivit pentru tine. Doar atunci vei avea ochi doar pentru ea.

Este sinceră cu tine

Îți va spune cu sinceritate unde ai greșit, chiar dacă pe moment asta nu îți va pica bine. Te va face să reflectezi mai bine unele decizii pe care ai de gând să le iei.

Este feminină și are un caracter puternic

În ciuda fragilitatii ei, ea ascunde cea mai frumoasă formă a feminității. Are un caracter puternic și știe ce vrea de la viață. Este ambițioasă, echilibrată și categorică.

Este pasională

Din păcate, pasiunea la unele cupluri, nu mai este privită ca element obligatoriu. Dragostea se va stinge ușor dacă între voi va interveni rutina și obișnuința. Să trăiești lângă cineva care te face să uiți de toate doar printr-o simplă atingere, este o binecuvântare.

Înseamnă totul pentru tine

Dacă o iubești cu adevărat, nu îți vei putea imagina viața fără ea, pentru că știi cât de mult reprezintă ea pentru tine. De obicei, unii bărbați, realizează asta atunci când deja este prea târziu. Nu te gândi că va exista și o a doua șansă de a fi împreună. Există doar șansa că o poți pierde pentru totdeauna…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook