Cine te iubește cu adevărat va găsi mereu timp pentru tine, restul vor găsi doar scuze…

Cuplu dorm împreună

Persoana care te iubește cu adevărat nu va obosi niciodată să te asculte.

Orice probleme ai avea, îți va fi alături și te va sprijini în găsirea celor mai bune soluții pentru a trece mai ușor peste ele. Va fi acolo, alături de tine, fără ca tu să i-o ceri. Cel care te iubește cu adevărat știe că ”a iubi” înseamnă ”a acționa”.

Iubirea nu se manifestă doar prin cuvinte, ci mai ales prin fapte. Cine te iubește cu adevărat va rămâne lângă tine și nu va înceta să te iubească chiar și în acele momente când ești imposibil de iubit.

Îl va interesa să cunoască totul despre tine – de la poveștile preferate în copilărie, până la cele mai profunde temeri pe care le ai. Te va iubi ca pe un întreg – cu toate obiceiurile, nevoile și dorințele tale.

Cine te iubește va pune fericirea ta pe primul loc.

El este cel care știe cel mai bine să te facă să zâmbești. În cele mai sumbre momente ale vieții tale, îți va oferi motivație pentru a merge mai departe și a te bucura din nou de viață.

Cel care te iubește nu se va supăra pe tine pentru lucruri neînsemnate.

Te va iubi necondiționat dar, mai ales, te va face să te simți dorită, ocrotită și iubită. Se va ține de promisiuni, pentru că el cunoaște diferența dintre a spune și a face.

Cine te iubește cu adevărat va lupta pentru iubirea voastră.

Iubirea nu înseamnă doar vorbe frumoase, iubirea înseamnă încredere, iertare, tandrețe, responsabilitate, respect și acțiune. Chiar dacă pasiunea se mai potolește, iubirea adevărată nu va trece. Ea va rămâne dacă pentru ea luptați împreună.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook