Gemeni, Balanță, Vărsător: Acesta este elementul vostru cel mai dinamic…

Gemeni, Balanță, Vărsător- Acesta este elementul vostru cel mai dinamic...

Fiecare femeie a zodiacului, este o luptătoare în viața ei de zi cu zi și merită toată admirația noastră pentru că, în afară de muncă, casă sau copii, trebuie să înfrunte multe alte obstacole.

Mai jos veți citi cel mai dinamic element al femeilor aparținând zodiilor de aer, care le fac speciale în ochii noștri.

GEMENI

Este o femeie care știe să-și folosească cuvintele cu înțelepciune. Ea știe mai presus de toate că ceea ce spune, stârnește energia tuturor și creează vibrații în lumea din jurul ei.

BALANȚĂ

Este una dintre acele femei care a învățat să accepte un compliment politicos, apreciindu-l ca pe un cadou. Dar, mai presus de toate, ea știe că nu ar trebui să răspundă nepoliticos cuiva care și-a făcut timp să-și exprime aprecierea.

VĂRSĂTOR

Această femeie nu se așteaptă ca bărbații să-și schimbe sau să-și salveze viața (și nu caută să le salveze încercările). Își cumpără propriile băuturi de la bar iar când cineva o invită la cină, este surprinsă și emoționată.

Ea face asta pentru că își dă seama că este egală cu o altă ființă umană – nu se crede nici mai bună, nici mai rea decât cineva, în timp ce nu datorează nimic nimănui.

Este genul care nu își va pune viața sau planurile de călătorie în așteptare până nu găsește o potrivire. Și dacă lucrurile nu merg bine cu partenerul ei, ea nu își pierde timpul disprețuindu-l, ci îl ia ca pe un semn – că pur și simplu nu este potrivit pentru ea.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook