Cea mai mare înfrângere a lor este atunci când se întorc, când nu au reușit să te înlocuiască…

Bărbat care pleacă

Nu te lăsa păcălit. Nu te lăsa păcălit, îndiferent dacă ești femeie sau bărbat, regula „întoarcere – distrugere” este aceeași.

S-a întors, nu pentru că erai plecat(ă). S-a întors, nu pentru că petrecea zile și nopți gândindu-se la cât de de neînlocuit și unic(ă) ești! S-a întors, nu pentru că a durut atât de tare încât a fost amețit(ă) și nu a putut să respire fără tine.

S-a întors pentru că nu te-a putut înlocui.

Se întors pentru că următoarea “stație” nu era la fel de receptivă, la fel de tolerantă sau, pur și simplu, unul dintre voi doi s-a înstrăinat mai devreme decât se așteptase.
Nu s-a îndreptat către tine, s-a îndreptat către ceea ce l-ai făcut să simtă.

S-a întors la ceea ce ofereai, la ceea ce creai, la ce sentimente ai născut. Nu s-a întors la tine, nu s-a întors pentru tine, nu s-a întors de dor, simțire, iubire și durere, s-a întors din nevoie!

Cu cât îți dai seama mai devreme că cineva care iubește, cineva care dorește, cineva care simte, nu va risca să te piardă niciodată, cu atât mai repede vei zâmbi din nou.

Cu cât înțelegi mai devreme că cineva care a reușit să respire o zi departe de tine, poate respira și o săptămână, și o lună și o viață întreagă fără tine. Și mai rău, poate face trecerea rapid de la tine la o persoană nouă. Nu te poți simți confortabil alături de cineva care practică astfel de jocuri… plecări, întoarceri, dezastre!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook