Dacă nu ești fericit cu viața ta, schimb-o. Este responsabilitatea ta!

Femeie tristă care fumează

De multe ori, rămânem atât de blocați în rutina noastră, încât credem că este imposibil să scăpăm de ea. O acceptăm și facem compromisuri cu ceea ce credem că este corect. Ne temem de schimbare, pentru că ne este frică să avem încredere în necunoscut.

Și așa rămânem.

Suntem atât de îngroziți de ideea de a lăsa totul în urmă și de a o lua de la început, încât suntem dispuși să ne sacrificăm fericirea pentru sentimente de familiaritate și siguranță. Rămânem, atunci când trebuie să mergem mai departe.

Dacă nu ești mulțumit de locul în care te afli în viața ta, mergi mai departe. Nu ești un copac.

Dacă nu ești mulțumit de jobul tău, renunță. Dacă serviciul tău, te epuizează mental, fizic sau emoțional, sau simți că nu evoluezi și nu înveți lucruri noi, atunci renunță la el și găsește-ți unul care te face fericit.

Fericirea ta, este mai importantă decât să stai într-un loc în care te simți nefericit.

Dacă nu ești mulțumit de prietenii tăi, părăsește-i.

Dacă simți că efectul lor asupra ta nu este unul pozitiv și ei doar îți absorb energia, lasă-i. Protejează-te de influențele toxice. Înconjoară-te de oamenii care vibrează la aceeași frecvență ca și tine. Nu ești făcut pentru lucruri medii sau oameni obișnuiți.

Dacă nu ești mulțumit de relația ta, termin-o.

Partenerul tău, nu este ultima persoană de pe pământ cu care vei putea avea o relație romantică. O relație, este mult mai mult decât dragoste, săruturi și îmbrățișări.

O relație reală, îți schimbă nucleul și te face să evoluezi în cea mai bună versiune a ta. Dacă partenerul tău te întristează și îți aduce toxicitate, atunci este timpul să mergi mai departe și să închei relația respectivă.

Dacă nu ești mulțumit de orașul tău, mută-te.

Da, familiaritatea și confortul sunt lucruri bune, dar nu sunt perfecte. Dacă nu ai vrut până acum să te muți într-un alt oraș, doar pentru că ți-a fost frică de necunoscut, atunci trebuie să te gândești din nou și să-ți asumi riscul.

Amintește-ți că toate lucrurile grozave din viața ta, se întâmplă atunci când nu te afli în zona ta de confort. Îndrăznește să ieși de acolo și să-ți trăiești viața într-un oraș nou, luând totul de la început.

Pentru că, adevărata casă, este locul unde îți găsești fericirea, nu locul unde te simți în siguranță.

Și, în sfârșit, dacă nu ești mulțumit de modul în care îți vezi viața, schimbă-ți percepția.

Nu-ți mai face atâtea griji pentru lucrurile pe care nu le poți schimba. Poți să te schimbi doar pe tine și felul în care vezi lucrurile.

Viața este frumoasă dacă o privești așa. Este atât de simplu și, în același timp, atât de complex. Fericirea ta este ceea ce contează. Dacă nu ești fericit, fă o schimbare astăzi! Fă primul pas și mergi mai departe!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook