Ceea ce un bărbat nu poate suporta la o femeie, în funcție de ZODIA lui…

Ceea ce un bărbat nu poate suporta la o femeie, în funcție de ZODIA lui...

Vă oferim un ghid ca să știți ce să NU faceți!

Ar fi bine să știi ce nu suportă fiecare bărbat al zodiacului la o femeie, ca să fii pregătită. Îți vom spune ce să nu faci, dar amintește-ți că cel mai important lucru dintre toate, este să fii tu însăți, cu bune și rele, iar dacă este menit să fiți împreună, veți fi.

BERBEC

Berbecul nu poate suporta nesiguranța. Are nevoie de cineva lângă el care să i se opună, chiar să-l provoace. Dacă unei femei îi este frică să vorbească sau nu “înțelege” imediat, atunci își întoarce ochii de la ea.

TAUR

Nu-i plac surprizele. Dacă o femeie este, în general, imprevizibilă, îl sperie. Își dorește stabilitate și rutină. Nu vrea nicio modificare a programului său. Nu-i face asta niciodată și totul va fi bine.

GEMENI

Gemenii își doresc o femeie comunicativă lângă ei. Dacă nu ești comunicativă, atunci mai bine renunță. Ei trebuie să comunice mental cu iubitele lor și să le admire pentru asta. Să-i intrige cu mesajele și umorul lor.

RAC

Racul nu suportă femeile care nu sunt emoționale. Dacă ești “rece” sau inexpresivă, atunci pur și simplu nu ești pentru el. Își dorește alături pe cineva cu sensibilități, care să nu-l critice constant.

LEU

Să nu îndrăznești niciodată să-l ignori. Leul asta nu suportă. Nu este posibil ca femeia pe care o va avea alături să nu-i recunoască superioritatea sau să fie indiferentă la farmecul lui. Dacă nu înțelegi de ce este atât de “perfect”, atunci pur și simplu nu îl meriți și nu vrea să aibă de-a face cu tine.

FECIOARA

Bărbatul Fecioară nu suportă dezordinea, nici în spațiul său, nici în viața lui. Dacă ești o femeie căreia nu-i pasă atât de mult de aspectul ei sau de curățenie, atunci eliberează foarte repede locul.

BALANȚA

Singurul lucru pe care un bărbat Balanță îl cere partenerei sale, este să nu creeze tensiune în relația lor. Nu vrea conflicte, plângeri și certuri. Dacă ești genul acesta și îți cam place să ridici vocea, caută un alt partener! Simplu.

SCORPION

Vrei să-l pierzi pentru totdeauna? Este ușor. Minte-l! El va înțelege imediat. Nu-l păcăli. Instinctul lui nu l-a trădat niciodată. Dacă te prinde mințind, atunci știi că ești deja divorțată și “moartă” pentru el. El nu te va ierta niciodată!

SĂGETĂTOR

Săgetătorul nu suporta femeile cărora le este frică să-și asume riscuri. Dacă preferi confortul și filmele și vrei să fii o „pătură de canapea”, atunci nu ești pentru el. Du-te în altă parte!

CAPRICORN

Capricornul nu suportă femeile care exagerează. Fie că este vorba de îmbrăcăminte, machiaj, comportament… Dacă nu ai moderație, atunci pur și simplu te va “expedia”. Îți va arăta în toate privințele cât de mult urăște “prea mult”.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul este, în general, destul de la îndemână, dar nu suportă deloc o femeie cu mintea “închisă”. El o consideră plictisitoare și conservatoare. El crede că ea este dură la minte și că are inima „rece”.

PEȘTI

Peștii nu suportă egoismul la partenerele lor. Dacă nu poți ajuta un om care are nevoie, atunci nu ești persoana cu care și-ar dori să petreacă mai mult timp din viața lui.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook