Semnul tău zodiacal arată când universul conspiră pentru ca tu să te îndrăgostești…

Semnul tău zodiacal arată când universul conspiră pentru ca tu să te îndrăgostești...

Află motivul pentru care este posibil să te îndrăgostești în anumite momente ale vieții! Semnul tău zodiacal arată când universul conspiră pentru ca tu să te îndrăgostești!

Iubirea puternică, emoționantă, înflăcărată, adevărată, se remarcă prin sentimente înalte și nobile, dar nu este atât de ușor de găsit.

Dacă, totuși, ți s-a întâmplat să te gândești sau să spui expresia “Simt dragostea” într-un anumit moment al anului, asta înseamnă că ai devenit conștient(ă) de influența sezonieră asupra stării tale romantice. Iar momentul în care te poți îndrăgosti nu este același pentru toată lumea!

Mai jos, în funcție de zodia de care aparții, vei citi când timpul “conspiră” pentru a experimenta o iubire senzațională. Concluziile astrologice au fost derivate din poziția Soarelui în casa a 5-a solară a fiecărui semn.

Să subliniem aici următorul lucru esențial: casa a 5-a arată flirtul, bucuria vieții, dragostea, creativitatea și jocurile. De asemenea, ceea ce vei citiți nu se aplică doar celor care aparțin unei zodii, ci și celor care au un ascendent în zodia respectivă.

BERBEC

Cea mai bună lună pentru dragoste: de la 23/07 până la 23/08
Berbecul este încântat și fermecat de vara fierbinte, când Soarele intră în Leu, semnul creativității, pasiunii și independenței. Marea dorință a Berbecului este să se îndrăgostească de o persoană care îl va adora, întrucât acest sezon de foc este copleșit de romantism.

TAUR

Cea mai bună lună pentru dragoste: de la 24/08 până la 22/09
Vârsta Fecioarei are o influență covârșitoare asupra Taurului. În momentul în care Soarele intră în acest semn meticulos, dar creativ, este timpul să te îndrăgostești ca niciodată. Ce poate spune cineva? Poate că hărnicia Fecioarei îi face plăcere.

GEMENI

Cea mai bună lună pentru dragoste: de la 23/09 până la 23/10
Pentru Gemeni, există ceva misterios de interesant în sezonul de toamnă, dar când Soarele se mută în irezistibila Balanță, ei sunt complet gata să facă pasul și să încerce experiențe noi. Cu Soarele dansând provocator prin casa a 5-a a flirtului și pasiunii, un nativ din Gemeni care se încadrează în plasa iubirii este aproape inevitabil.

RAC

Cea mai bună lună pentru dragoste: de la 23/10 până la 21/11
Racul este unul dintre puținii oameni care nu se lasă intimidați de sentimentul sufocant pe care îl emană sezonul Scorpion. Dimpotrivă, atunci este mai probabil să iasă din carapacea lui. Acest sezon ,pentru Rac, este dominat de pasiune excesivă și de adrenalină.

LEU

Cea mai bună lună pentru dragoste: de la 22/11 până la 21/12
Dragostea este o aventură pentru un Leu. Săgetătorul spontan și zâmbitor conduce a 5-a sa casă a iubirii și umple corpul și inima Leului cu foc. Așa se explică de ce se întâmplă adesea să se îndrăgostească nebunește, în inima iernii.

FECIOARĂ

Cea mai bună lună pentru dragoste: de la 21/12 până la 20/01
Fecioară, relaxează-te până vine dragostea ta dulce. Iarna este anotimpul tău, deoarece Capricornul îți conduce casa a 5-a romantică. Aceasta este cea mai probabilă perioadă în care vă veți da cu flirtul și veți avea un act s3xual fermecător.

BALANȚA

Cea mai bună lună pentru dragoste: de la 20/01 până la 18/02
Dacă te uiți în el, în adâncul sufletului, Valentinul tuturor este o Balanță. În luna Vărsător, soarele zguduie cea de-a 5-a casă pasională a iubirii Balanței. Așadar, nu este de mirare că atât ea, cât și toți cei din jurul ei să strălucească cu ochii și inimile.

SCORPION

Cea mai bună lună pentru dragoste: de la 18/02 până la 20/03
Pasiunea unui Scorpion este dincolo de înțelegerea acestei lumi. Peștii visători guvernează a 5-a casă a iubirii Scorpionului, ceea ce explică de ce atât de mulți Scorpioni sunt atrași de muzicieni și artiști. Numele Scorpionului este gravat în vârful iernii, adică în luna Pești!

SĂGETĂTOR

Cea mai bună lună pentru dragoste: de la 21/03 până la 20/04
În primăvară, Săgetătorul este gata de “lansare”. Când Soarele intră în semnul cu sânge cald al Berbecului, în timpul echinocțiului de primăvară, a 5-a casă a sa, care guvernează jocurile iubirii, este imediat activată. Toată această energie proaspătă îl umple pe Săgetător cu mai multă încredere și cu o dispoziție amoroasă.

CAPRICORN

Cea mai bună lună pentru dragoste: de la 21/04 până la 21/05
Pentru tine, Capricorn, cel mai bun anotimp al dragostei cade de 1 Mai! În fiecare an, în luna Taurului, cu siguranță te răsfeți cu plăceri senzuale și romantice. Nu ești genul care se îndrăgostește ușor, dar acest sezon merită o excepție.

VĂRSĂTOR

Cea mai bună lună pentru dragoste: de la 21/05 până la 21/06
Flirtul este una dintre distracțiile preferate ale Vărsătorului. Semnul ciudat al Gemenilor conduce casa a 5-a a seducției amoroase a Vărsătorului. Prin urmare, luna aceasta există o nevoie nesățioasă de stimulare mentală și varietate în domeniul iubirii. Vărsător, în acest timp folosește-ți cuvântul și nu-ți fie teamă să-ți încerci norocul!

PEȘTI

Cea mai bună lună pentru dragoste: de la 22/06 până la 22/07
Nimic nu este mai bun pentru Pești decât o dragoste de vară. În ciuda personalității lor nespus de romantice, Peștii au întotdeauna noroc în timpul lunii în care soarele este în Rac. Cu Soarele care strălucește prin a 5-a sa casă emoționantă, pentru un nativ din Pești care nu s-a îndrăgostit încă, nu va dura mult și se va îndrăgosti!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook