Cele 3 ZODII care sunt irezistibile în dragoste…

Femei întinse pe spate

Succes dacă NU vrei să te îndrăgostești de aceste zodii. Vei avea nevoie…

Dragostea este, cu siguranță, o afacere unică și ceea ce face pe cineva iubitor în ochii tăi nu îl face neapărat la fel de iubit în ochii altcuiva.

Cu toate acestea, există câteva elemente precum: loialitatea, siguranța, maturitatea emoțională și distracția, pe care le căutăm cu toții într-un partener. Trei dintre semnele cercului nostru cunoscut devin aproape irezistibile, deoarece par să le aibă pe toate.

Taur

Să te îndrăgostești de un Taur este ușor. Loialitatea lui față de cei pe care îi iubește face chiar și pe cea mai rece persoană din lume să se predea necondiționat.

Dacă mai adaugi și dragostea lui pentru plăceri cu care te poate ademeni într-o masă nesfârșită de preparate afrodisiace și apoi cu nesfârșite momente de plăcere (uneori chiar vor părea nesfârșite, datorită rezistenței lor), înțelegi de ce își câștigă locul printre irezistibilii zodiacului.

Rac

Toată lumea va fi de acord că a te îndrăgosti de un Rac este cea mai ușoară sarcină. El este singurul dintre semne care poate să-și accepte sentimentele, să le recunoască și să le exprime, iar toate acestea îl ajută să te cucerească prin căldura și sinceritatea lui.

În același timp, are capacitatea unică de a se pune în pielea ta și de a înțelege lucrurile din punctul tău de vedere. Se numește empatie și te face să te simți unic(ă). Ce altceva dorești?

Săgetător

Când ești în preajma unui Săgetător, indiferent câte probleme ai, lumea îți va aminti brusc de un loc de joacă. Ei tind să ia viața cu ușurință și să o transmită celor din jur.

Nu vor spune niciodată “nu” unei călătorii și nici oricărei experiențe noi în afara zidurilor casei și în limitele patului tău. Săgetătorii fac chiar și cele mai mici și simple lucruri să pară cele mai distractive din lume și așa își câștigă cu ușurință locul în inima ta.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook