Când două suflete sunt menite să fie împreună, vor găsi o cale…

Se țin de mână

Destinul este un concept foarte ciudat și totuși util. Este ideea că tot ceea ce facem se întâmplă cu un motiv, fie că este un plan prestabilit, fie este rezultatul acțiunilor noastre.

Desigur, există unii care interpretează destinul într-un mod diferit. Nu este atât de complicat pe cât par mulți. Destinul servește unui scop prin înțelegerea că toți ar trebui să ne simțim puțin mai în pace.

În viața noastră există oameni pe care suntem destinați să îi întâlnim.

Acești indivizi au fost aleși cu mult înainte de apariția noastră pe această planetă și au fost aleși de sufletele noastre. Trebuie să-i întâlnim pentru a crește și a deveni ceea ce suntem meniți să fim.

Unele dintre aceste persoane vor fi temporare, iar altele vor rămâne cu noi până când închidem ochii pentru totdeauna. Când două suflete sunt destinate să se găsească, nimic nu le poate opri. Indiferent de influențele externe, acestea vor continua întotdeauna până când vor fi găsite.

Desigur, întâlnirea sufletelor pereche s-ar putea confrunta cu eșecuri, dar totul va intra la locul potrivit la momentul potrivit. Sprijinul din partea universului este o forță motrice foarte puternică.

Unele dintre persoanele pe care le întâlnim vor fi flăcări gemene, iar cu altele vom avea o legătură psihică. Fiecare va fi diferită într-o varietate de moduri.

Pentru cei care pot fi confuzi, conexiunile psihice sunt cu prietenii, partenerii și familia.

Pot fi cu persoane cu care avem legături romantice sau doar cu cei de care suntem foarte apropiați. Aceste persoane ne învață lucruri și ne ajută să depășim cele mai grave situații din viața noastră. În alte cazuri, ele ne împing spre creșterea noastră.

Sufletul pereche va fi cel cu care vei petrece mult timp, dar chiar dacă ești conectat la nivel psihic, asta nu înseamnă că veți fi împreună pentru totdeauna.

Ai putea fi de cealaltă parte a pământului, dar dacă cineva este destinat vieții tale, universul va avea grijă de asta.

Amândoi vă veți ajunge treptat unul pe celălalt fără să știți ce va urma. Legătura mea preferată este cu sufletele pereche, pentru că sunt adesea subestimate și în unele cazuri complet uitate.

Spiritele înrudite sunt oameni care rezonează cu noi la același nivel.

Ei sunt atrași de energia noastră și noi suntem atrași de a lor. Ei nu sunt foarte orientați spiritual spre creștere, dar ne susțin în moduri de care avem nevoie. Ei vin în multe forme, dar chiar și cele mai slabe astfel de conexiuni sunt foarte importante.

Universul are un plan, indiferent dacă îl știi sau nu.

Dacă este timpul să intri în viața cuiva, o vei face. Când suntem sincronizați cu universul, nimic nu este imposibil. Obiectivele noastre se aliniază cu el și ne oferă multe, în mai multe moduri.

Universul controlează totul, ne împinge și ne duce departe de unde este nevoie. Având încredere în univers, ne oferim mai mult decât ne putem imagina.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook