Cele 3 zodii care sunt perfecte pentru o relație…

Cele 3 zodii care sunt perfecte pentru o relație...

S-ar putea să existe unele stereotipuri și clișee în jurul zodiilor și a vieții lor amoroase – cum ar fi să spui că pentru un s3x perfect trebuie să găsești un Scorpion, dar adevărul este că circumstanțele astrologice sunt uneori mai esențiale decât credem.

Aceasta înseamnă că, deși nu este absolut, există unele constante care fac anumite semne mai potrivite pentru parteneri și relații pe termen lung. Nu că nu suntem toți potențiali parteneri ideali, doar că pentru unii este puțin mai ușor, este în natura lor.

Care sunt aceste zodii?

Sunt semnele Pământului. Taurul, Fecioara și Capricornul sunt zodii stabile, loiale, logice și practice. Dar în același timp, sunt și puțin plictisitoare. Așa că, dacă vrei ca cealaltă jumătate a ta să aibă puțină imaginație și spontaneitate, nu căuta la semnele de pământ.

Taur

Hotărât și încăpățânat, până ce obține ceea ce își dorește. Taurul nu ia niciodată nimic de la sine înțeles. Te va răsfăța cu mâncare, ieșiri și s3x perfect, pentru a te ține lângă el. El știe să iubească.

Fecioară

Fecioarele sunt dedicate binelui, sunt logice până la capăt și nu sunt mulțumite cu nimic mai puțin decât perfecțiunea. Se îndrăgostesc cu prudență, dar când o fac, este pe viață.

Capricorn

Sunt maturi, plini de experiență și, de obicei, se asigură că au o fundație bună înainte de a se angaja într-o relație. Capricornii știu să facă o relație să dureze în timp și să fie plăcută pentru amândoi.

Dar au standarde foarte înalte, așa că trebuie să ai suficientă încredere în cine ești, alături de ei. Pe de altă parte, desigur, ei acceptă oamenii cu defectele lor, așa că odată ce le intri în inimă, ei te vor iubi exact așa cum ești.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook