Ce fel de SOACRĂ ești în funcție de ZODIA ta…

📸 Andrea Piacquadio

Vă întrebați dacă veți avea o soacră ciudată? Vrei să te asiguri dacă soacra ta actuală este una dintre cele mai rele? Apoi, tot ce trebuie să faci este să citești descrierile de mai jos pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec

Soacra-Berbec nu pare să fie interesată de viața personală a fiului ei. În schimb, dacă simte că nu primește ceea ce merită, poate deveni extrem de critică cu tine. Adică să fie intruzivă în viața ta de cuplu. Dar ai grijă de partenerul tău. Arată din timp că nu te ridici la nivelul lui și, cu siguranță, vei avea probleme.

Taur

Soacra-Taur este mândră de copilul ei și își dorește tot ce este mai bun pentru el, dar nu te va deranja decât dacă există un motiv întemeiat. Obișnuită și excelentă în finanțe, își poate exagera cererile de la tine, precum și de la propriul copil. Dincolo de asta, singurul risc este că va face rău copiilor tăi. Asta pentru că, ea cu nepoții ei tinde să devină un covor și să se lase să fie călcată în picioare.

Gemeni

Dacă soacra ta Gemeni se uită bine la tine, atunci ai lovit un filon de aur. Pentru că, ea tinde să fie imparțială și să susțină foarte mult nurorile ei. Și, desigur, este cea mai responsabilă dădacă pe care o poți avea. Dar este și volubilă în opiniile și cerințele ei. Dacă este încurajată de fiul ei, ea poate fi „prea interesată” de treburile tale din interiorul familiei.

Rac

Hipersensibilă, soacra Rac nu ezită să creeze drame de nicăieri. Adică să-ți schimbe viața de cuplu în sus și în jos. Deoarece are o intuiție teribilă, este mai bine să o înfrunți direct. Adică nu încerca să o “manipulezi” pentru că dacă intri pe „lista ei neagră” nu vei ieși ușor. Din fericire, acțiunile ei nu sunt niciodată înșelătoare. Asta, pentru că nu vrea decât binele copilului ei. Adică ceea ce vrei și tu.

Leu

Cât de dificilă sau ușoară este o soacra Leu, depinde de cât de competitivă poate deveni cu tine – care a îndrăznit să-i farmece copilul. Este genială. Are un mod de a-i controla pe ceilalți. Are cunoștințele pentru a găsi cu ușurință presiune pentru a te pulveriza, dacă asta i se potrivește. Cheia este să-i oferi o mulțime de nepoți. Îi place să aibă grijă și să educe corect nepoții ca și cum ar fi proprii ei copii.

Fecioara

Soacra-Fecioară este foarte dornică să se amestece în casa ta. Dacă ceva nu îi place, logica ei o poate conduce în direcția opusă. Poți oricând să o ajungi din urmă și să o liniștești cerându-i sfatul. Este o modalitate de a-ți strânge relația, dar și de a beneficia de virtuțile și domesticitatea ei incontestabile.

Balanța

Dacă ai nevoie de o soacră care să fie mereu prezentă, să te susțină și care este dispusă să te ajute în orice, soacra Balanță este ceea ce cauți. Ea este cea mai bună bunică din lume pentru copiii tăi, deși îi poate răsfăța dacă nu îi pui o limită a cadourilor. Dacă există un lucru de care să te temi, este indecizia și tendința ei de a evita discuțiile deschise despre probleme care ar putea duce la dezacord.

Scorpion

Soacra-Scorpion este un adevărat bilet de loterie și, ori te va iubi, ori te va urî, ceea ce înseamnă că îți poate îngreuna viața în atât de multe feluri și nu are nicio reținere în privința asta, nici măcar în fața fiului ei. Pe de altă parte, desigur, este un om care apreciază onestitatea. Așa că, dacă ești deschisă cu ea, nu este puțin probabil ca ea să se înmoaie și să-ți arate partea ei bună și iubitoare.

Săgetător

Pentru o soacra-Săgetător, fiul ei este acum responsabilitatea ta, iar ea nu intenționează să încalce acel tratat amestecându-se în viața ta. În schimb, ea cere onestitate și respect, nu numai pentru ea, ci și pentru fiul ei. Cu spirit liber, cu multe interese, ea poate fi o companie minunată pentru tine și copiii tăi, atâta timp cât nu îi trădezi încrederea și bunăvoința.

Capricorn

Soacra-Capricorn alege să țină distanța față de familia fiului ei, dar asta nu înseamnă că nu are mintea să prevină “răul”. Preocuparea ei principală va fi finanțele tale, mai ales dacă bănuiește că nu ții în ordine cuferele casei. Este bună cu nepoții ei și nu va refuza niciodată să vă ofere sprijinul sau sfaturile ei, atâta timp cât sunteți gata să i le urmați.

Vărsător

Descurcăreață, activă și plină de energie, soacra-Vărsător este atât de ocupată cu propriile interese, încât nu va pierde timpul intervenind în căsnicia ta. Deși are standarde înalte pentru oameni, nu discriminează și te va trata ca pe propriul ei copil, atâta timp cât îi accepți natura neconvențională și tendința de a fi indiferentă la problemele vieții tale de zi cu zi.

Pești

Plină de intenții bune, dar și puțin visătoare, soacra Pești este o persoană cu adevărat de aur, atâta timp cât nu o lași să-și asume prea multă responsabilitate sau să se atașeze prea mult de familie. Este o femeie care debordează de emoții și, de aceea, cade ușor în melodramă, dar este și cea mai iubitoare bunică, până devine una cu copiii și își pierde complet controlul.

DISTRIBUIE: