Așa te voi face să te îndrăgostești de mine!

Cuplu la Veneția

Dacă îmi vine în cap că trebuie să te cuceresc, într-un fel sau altul, mai devreme sau mai târziu o voi face. Voi face din tine o prioritate și te voi cuceri folosind metode simple, indiferent dacă ești considerată un „top zece” în cercurile tale. Este nevoie doar de determinare și perseverență.

Mă vei iubi, mai devreme sau mai târziu, dacă fac mișcările corecte, fără să mă grăbesc.

Voi încerca să fiu ceea ce lipsește din viața ta în acel moment. Acel ceva pe care l-ai căutat la cineva de atât de mult timp și pur și simplu nu l-ai putut găsi.

Ca și cum ai fi un puzzle neterminat și îți lipsește o piesă, sau o carte care are o pagină ruptă undeva la sfârșit. Mă voi adapta și voi deveni ultima piesă a puzzle-ului sau ultima pagină din cartea numită „Lumea mea”.

Știu că acel zâmbet al meu îți atrage atenția și când îți arunc o privire pe furiș, doar ca să vezi că te-am observat, îți crește pulsul și dintr-o dată simți că ai un loc special în viața mea. Îți voi acorda atâta atenție cât ai nevoie și nu mai mult. Averse scoțiene voi da și vei primi.

Alteori, îți voi arunca privirea mea serioasă și te voi privi atât de atent, încât te voi face, în mod intenționat, să roșești, declanșând toate acele ticuri nervoase pe care le ai în momentele tale emoționante.

Privind în jos, cu stil, îmi voi verifica telefonul pentru o notificare, îmi voi lua pachetul de țigări și mă voi juca cu el ca și cum ar fi o jucărie pentru copii mici și multe altele.

Desigur, nu toate tehnicile funcționează pentru toți oamenii, dar încercând din ce în ce mai mult, un rezultat va ieși la final.

Te voi debloca în felul meu, cu toate acele mișcări pe care puțini au capacitatea de a le observa în mod conștient, dar toți le percep subconștient. Micile detalii care te vor atrage la mine, ca două planete care flirtează una cu cealaltă și, în cele din urmă, se întâlnesc.

Odată ce câștig prima rundă și ieșim la o băutură obișnuită, lucrurile devin puțin mai ușoare. Îți voi arăta sinele meu adevărat, care este de obicei romantic și sensibil sau, în rare ocazii, s-ar putea să-mi arăt sinele alternativ și să par dur, doar pentru a te câștiga și mai mult.

Oricum, dacă devii obsesia mea, te voi face să te îndrăgostești de mine, pentru că te-am ales pe tine față de multe alte femei pe care le-am întâlnit până în acel moment.

Felul în care te voi pretinde în fiecare zi, îți va aminti că a meritat să te îndrăgostești de mine și că acel ceva pe care l-ai găsit în mine, nu a fost doar aspectul meu, ci ceva pe care nu poți și nu vei putea să-l explici niciodată. Pentru că, în mod subconștient, îți va plăcea felul meu de a fi.

Încrederea este ceva pe care trebuie să porți ca haină permanentă atunci când o îmbraci și o faci a doua natură a ta.

Încrederea este ceva ce emiți fără să vrei, ca undele radio și, ca niște receptori, toată lumea o primește inconștient. Aceasta este cea mai puternică armă a mea și îți va fi foarte greu să mă dezarmezi, indiferent cât de bine te simți cu tine însăți.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook