Ce îi este rușine unui bărbat să-ți spună…

Bărbat timid

Unui bărbat îi este rușine să spună multe; că l-a durut, că iubește, că plânge…

Dar sunt mai multe… Află tot ce îi este rușine unui bărbat să-ți spună! Bărbații spun că femeile sunt adesea preocupate doar de imaginea lor, cum că le este frică să nu își strice imaginea.

Câtă grijă au ca imaginea lor să nu fie șifonată… Să nu credeți că bărbații sunt prea diferiți. Și dacă crezi așa, te înșeli. Suntem și noi oameni.

Și știi, îi este frică. Îi este rușine. Și mai ales, îi este rușine să îi fie frică – iar asta este o mare dramă.

– Îi este rușine să îți spună că îi este frică. De ce? De o grămadă de lucruri. Că și lui îi plac mângâierile, că doar nu este din piatră. Și sunt mai multe despre care îi este rușine să îți spună… Vrei să le auzi? Vrei, fie din interes real pentru bărbați, fie din curiozitate… Ok, citește!

– Îi este rușine să îți spună „te vreau”. Îi este frică de respingere, de acel „Nu”.
– Îi este rușine să îți spună când îl doare. Și nu doar la propriu, dar și metaforic. Când este rănit.

– Îi este rușine să îți spună că plânge. Din momentul în care înțelege că este bărbat, tot aude: „bărbații nu plâng”. Ei bine, bărbații plâng. Chiar și la vizionarea unui film dramatic. Este adevărat.

– Îi este rușine să îți spună „mi-e dor de mama mea”. Îi este dor ca și tine, de mama ta. Îi este rușine pentru că ai putea să îi spui că este „mămos”. Lui nu are voie să îi fie dor, el trebuie să mențină mitul durului.

Sunt mai multe…

– Îi este rușine să îți spună că este gelos. Nu ca tine, ci în felul lui. Dar este gelos. Si nu neaparat sau doar pe alți bărbați… invidieză tot ceea ce te face să zâmbești.

– Îi este rușine să îți spună că îi este frică să nu te piardă. Ca să nu faci vreo tragedie, cum că el este precum timbrul – lipicios. Tragic. Dar mai ales, îi este rușine să nu spună că te iubește… Pentru că te iubește. Și probabil ar trebui să îți spună deja. Pentru că este atât de dulce să fii iubit și să o știi…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook