Cum să te protejezi de un gând rău intenționat…

O fată zâmbitoare

Aura

Auzim adesea că cineva nu are „protecție” sau că are capacitatea de autoapărare scăzută. Amintește-ți de câte ori te-ai simțit inconfortabil cu cineva, fără să afli de ce.

De câte ori a nins odată cu venirea unei persoane noi în grupul de prieteni, de câte ori ai înveselit dispozițiile tuturor sau când ai zâmbit odată cu venirea unei persoane?

Gândește-te și la cât de rău te-ai simțit când ai fost forțat(ă) să cooperezi cu sau să rămâi, singur(ă), lângă o persoană pe care o consideri „groznică și ghinionistă”. Câți oameni puternici, dominatori și dominatori te-au făcut să te simți slab(ă) în prezența lor și care te-au „secătuit” energetic.

Toate acestea și multe altele sunt direct legate de aura ta și, prin extensie, de autoapărarea ta. Amintește-ți că ceea ce simțim radiază și afectează spațiul din jurul nostru.

Interacționăm prin câmpuri dinamice de încărcătură emoțională și trebuie să cunoaștem modalități de a le manevra în mod constant, astfel încât să nu cădem victimele unei căderi de energie.

În cazul în care simți că te afli într-un mediu „ostil” sau percepi că ești atacat(ă) energetic de cineva, urmează pașii de mai jos:

– Inspiră și expiră profund și încet, în trei bătăi;
– Privește întotdeauna fața “inamicului”, intens și între ochi, (al treilea ochi);
– Încrucișează-ți brațele în fața pieptului sau strânge pumnii;

– Încearcă să nu-ți arăți emoțiile, păstrează-ți fața cât mai
lipsită de expresie;
– Evită mișcările multe și inutile și, în general, asigură-te că postura ta generală radiază încredere și demnitate. Dacă este necesar, ridică puțin bărbia sau sprânceana. Ai transmis deja mesajul:”Nu mi-e frică de tine”!

– Nu răsplăti întrerupând cealaltă persoană, ci preferă să vorbești la sfârșit și puțin;
– Spune mental rugăciunea ta preferată.

Așa cum corpul uman are nevoie de protecție, la fel și casa ta trebuie să aibă aceeași protecție.

În orice moment, casa noastră poate deveni ținta unui atac negativ din partea unui vizitator sau a unui trecător, însă și noi putem aduce, fără să vrem, gunoi de energie negativă în casa noastră.

Asigură-te că la intrarea în casă există un simbol benefic – o cruce, mărgele, o imagine a unui Sfânt, un soare, un dragon conform Feng Shui.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook