Cele 3 zodii feminine de care bărbații se îndrăgostesc și le preferă pentru o relație…

Femeie misterioasă

Pești

Femeile Pești sunt dificile, ele se gândesc profund la toate. În timp ce sunt timide, ele observă tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Sensibilitatea femeii din zodia Pești este ceea ce o face o bună companioană. Ea ia în considerare întotdeauna sentimentele tale și nu va fi niciodată rău intenționată.

Loialitatea ei este una dintre cele mai bune trăsături ale ei. Așa că, dacă îți oferă inima ei, nu-ți face griji pentru nimic, pentru că tu ești singurul care contează. Femeia Pești va face orice pentru oamenii la care ține. Ceea ce o face cu adevărat fericită este să-i vadă pe alții care sunt și ei fericiți.

Săgetător

Săgetătorii sunt complet altruişti în toate sensurile cuvântului. Întotdeauna se vor uita la problema altcuiva înainte de a încerca să o rezolve pe a lor.

Deși nu te vor critica niciodată sau nu vor vorbi despre slăbiciunile tale, ei sunt adesea foarte duri cu ei înșiși. Relația dintre voi va fi întotdeauna cea mai puternică.

Femeia Săgetător este foarte atentă și te va împinge să încerci să-ți atingi obiectivele. Odată ce Săgetătorii decid pe cine iubesc, atunci povestea se termină. Ai inima lor și nimic nu va schimba asta.

Săgetătorii vor lupta mereu pentru tine și vor fi aproape de tine. A iubi un Săgetător înseamnă că definiția iubirii se va schimba pentru totdeauna.

Capricorn

La început, o femeie Capricorn, va părea foarte timidă și rigidă. Până când o întâlnești – atunci va avea o latură foarte diferită pentru tine.

Femeile Capricorn sunt foarte selective cu cei cărora le oferă timpul și atenția lor. Deși ar putea fi încăpățânate, vor fi primele care vor recunoaște când greșesc.

Ca partenere, vor fi foarte protectoare, însă nu fac asta dintr-un sentiment de nesiguranță. Odată ce vei dărâma zidurile pe care le-au ridicat, vei găsi pe cineva iremediabil de romantic, dar este o latură pe care puțini ajung să o vadă.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook