Ce înseamnă când îți spune că are nevoie de ceva „spațiu” și ce ar trebui să faci…

Femeie cu părul răvășit

Partenerul tău îți spune că vrea să facă un pas înapoi pentru o vreme. Acest lucru te face să presupui că relația ta s-a încheiat. Dar nu ar trebui să tragi concluzii, pentru că cineva care cere ceva „spațiu și timp” nu înseamnă neapărat sfârșitul relației.

Mai jos vom detalia ce înseamnă cu adevărat când cineva spune că are nevoie de „spațiu” și ce ar trebui să faci:

Vrea mai mult timp pentru el.

Nu presupune atât de ușor că atunci când cineva cere „spațiu”, vrea să se despartă de tine. Poate nu. S-ar putea să-și dorească mai mult timp pentru el însuși, astfel încât să se poată concentra pe ceva ce este în mintea lui și care nu are nimic de-a face cu tine.

Cere mai multe detalii înainte de a presupune.

Una dintre cele mai bune modalități de a afla ce vrea să spună cu adevărat este să-l întrebi. În loc să presupui că dorește o despărțire sau că are nevoie de „spațiu” pentru a putea cunoaște alte persoane, poartă o conversație sinceră cu el, astfel încât să poți afla de ce are nevoie.

Ce se întâmplă între voi? V-ați îndepărtat în ultimele săptămâni sau luni? Dacă s-a întâmplat acest lucru și apoi solicită „spațiu”, atunci ar putea fi o problemă. Pe de altă parte, dacă te-ai certat cu el, poate dura ceva timp pentru ca acesta să-și limpezească mintea.

Află cum se simte.

Dacă cere puțin „spațiu” pentru că este confuz în privința sentimentelor sale, ar putea însemna că există o problemă. Din nou, este o idee bună să-l întrebi cum se simte, astfel încât să afli dacă lucrurile sunt încă la fel ca înainte.

Un pic de „spațiu” îți poate face bine.

Amintește-ți că a petrece ceva timp singură este important. Îți oferă ție și partenerului tău șansa de a vă concentra pe propriile vieți, în loc să fiți o clonă unul a celuilalt.

Așa că, dacă vrea să aibă puțin mai mult „spațiu” pentru a-și putea rezolva unele probleme, este foarte sănătos și ar trebui să te folosești de acel timp pentru a te concentra și pe propria ta viață.

Care este intervalul de timp?

Dacă își dorește timp pentru a se regăsi, dar nu intenționează să părăsească relația, atunci este important să cunoști intervalul de timp. Vrea să rămână singur o săptămână sau mai mult?

Vezi cum se comportă.

Înainte de a declara sfârșitul relației (care poate fi concluzia ta), acordă-i timpul de care are nevoie. Vezi ce face. Dacă nu vrea să vă despărțiți, va continua să te contacteze. De asemenea, îți va oferi o idee clară despre timpul necesar. Pe de altă parte, dacă dispare, atunci te poți întreba ce se întâmplă.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook