Cele 4 ZODII care au nevoie de un partener care să le țină frâiele…

Cele 4 ZODII care au nevoie de un partener care să le țină frâiele...

Conștient sau nu, ei caută pe cineva care să le ofere echilibru, să-i critice sau să le arate calea corectă.

Cele 4 zodii care au nevoie de un partener care să le țină frâiele:

Spune-mi, de ce ar trebui să fii într-o relație în care cineva te limitează sau te critică? Poate pentru că, în adâncul tău, știi slăbiciunile caracterului tău și vrei ca o persoană să-ți țină frâiele sau să-ți arate greșelile, astfel încât să eviți eșecurile viitoare și asta nu-ți va face decât bine pe termen lung.

La urma urmei, egoismul nu-și are locul când doi oameni aleg să fie împreună. Să nu uităm că ceea ce nu avem, căutăm să găsim în alții, chiar dacă ne plângem după aceea. Mai jos, vei citi care sunt acele zodii, care caută, conștient sau inconștient, un partener care să li se alăture, să îi judece imparțial și să îi pună pe drumul cel bun!

GEMENI

Este o persoană inteligentă. Știe că, deseori, își irosește energia pe lucruri banale de zi cu zi.  Deschide o mie de fronturi, așa că, este logic ca la un moment dat să nu mai aibă timp nici să tragă aer. De aceea, fie începe cu amânările, fie lasă totul pe jumătate, fie devine “stângaci”, neglijent și face greșeli.

Acesta este și motivul pentru care are nevoie de o persoană mai restrictivă, care să-i adune gândurile și să-l oblige să-și concentreze atenția, să-și stabilească priorități și să-și gestioneze timpul corespunzător. Chiar dacă se plânge că îl asuprește… Deci, dacă se potrivește unui Capricorn, să nu fii surprins(ă)!

PEȘTI

Peștii își dau seama că, destul de des, nu sunt în contact cu realitatea, nu sunt practici, nici nu sunt buni cu organizarea și ordinea. În schimb, ei lucrează “haotic”, uneori se îneacă într-o lingură de apă, se stresează și se rostogolesc. Așa că, au nevoie de un partener, nu care să-i întemeieze, ci să-i îndrepte în direcția corectă și, în același timp, să preia o parte din activitățile  de zi cu zi (obligații, birocrație) de care ei înșiși evită sistematic să se ocupe.

Acum, dacă există critici pentru că au făcut sau nu au făcut ceva, le intră printr-o ureche și le iese pe cealaltă. De aceea, de obicei, fac pereche bună cu Fecioarele, oricât de mult le-ar pune nervii la încercare.

CAPRICORN

Capricornul este condus spre căutarea perfecțiunii și cucerirea vârfului. Oricât și-ar dori, nu este o autoritate peste tot. Sunt lucruri, trucuri, secrete care i-ar scăpa, dar și greșeli pe care le-ar face, De aceea caută profund pe cineva să i-o spună. Indiferent de ce cred alții, el acționează impulsiv, dar într-o fază intempestivă și invalidă, dacă este confuz sau nu știe să reacționeze corespunzător.

Chiar dacă se supără, se încruntă sau se irită, când “aude” o critică sau o remarcă severă, el înțelege că este vina lui, ca să nu mai spun că el chiar își întreabă partenerul(ă), dacă el/ea știe că o face cu bună credință. Săgetătorul este ideal pentru acest rol.

BALANTĂ

Balanța visează uneori cu ochii deschiși, își pierde concentrarea, se fâstâcește și se îndoiește când vine vorba de chestiuni importante, motiv pentru care amână mișcarea sau amână orice decizie pe care trebuie să o ia. De asemenea, este prima care se critică, așa că, a auzi criticile persoanei care îi este alături, nu înseamnă nimic pentru ea.

Are nevoie de un partener care să tragă frâiele, care să o ajute să se concentreze pe ceea ce este important și trebuie făcut imediat și să-i pună lucrurile în ordine: unu, doi, trei! Și doar un Taur poate face asta!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook