Oamenii autentici au rațiune și emoție…

Femeie cu pălărie

Demnitate, respectabilitate, fiabilitate – cuvinte necunoscute pentru unii și, cu atât mai mult, concepte necunoscute.

Fiecare om valorează atât cât îi valorează cuvântul, spun ei, și așa este. Fie că ești bărbat sau femeie, respectă-ți cuvântul sau măcar nu face promisiuni pe care nu le poți ține.

Fii autentic(ă).

Este plină lumea de ipocriți și oameni cu o mie de fețe. Este lumea plină de oameni mici care spun una și fac alta, în funcție de ceea ce le convine momentan. Au sufletele atât de goale și inimile atât de mici încât, pentru propriul lor EGO, se joacă cu sufletele altora. Clovni, omule, și nu cei pe care îi vezi la circ și te bucuri de prestația lor, ci ceilalți.

Acolo unde promisiunile lor sunt mutate de azi pe mâine, de la o săptămână la alta sau de la o lună la lună, pentru ca în final să spună „nu pot”. Și de ce ai promis atunci? De ce? A fost convenabil pentru tine?

Cuvinte false, sentimente false, fețe false.

Oameni care nici măcar nu îndrăznesc să-și recunoască greșelile, nici nu le văd de cele mai multe ori. Oameni care cred că toți ceilalți din jurul lor sunt proști și că ei sunt cei deștepți.

Ei cred că nimeni nu vede în spatele minciunilor și ipocriziei lor. Dar îi vedem. Îi vedem și s-ar putea să avem răbdare pentru o vreme, dar va veni timpul când karma se va lupta cu ei. Pentru că, noi ceilalți, cei autentici, nu ne vom consuma energia și timpul pentru a ne ocupa de ei. Nu.

Vom merge mai departe, cu oamenii cinstiți și harnici, pentru că doar ei se potrivesc în viața noastră. Iar ceilalți pot merge mai departe la următoarele lor “victime”.

Oamenii autentici au demnitate și onoare în ochii lor și îi poți simți la fiecare mișcare. În tot ceea ce vor spune și, de asemenea, în tot ceea ce nu spun.

Pentru că autenticitatea, omule, nu este învățată. Fie o ai, fie stai și trăiești în lumea ta falsă spunând că totul este bine și că nu ești de vina pentru nimic, continuând să porți masca binelui pe care vrei să-l joci.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook