Aceste semne zodiacale sunt timide la început, dar apoi devin descurajante…

O fată cu privire rea

Aceste semne zodiacale devin foarte prietenoase atunci când se asigură că ești de acord cu ele. Mai exact, în loc de timiditate, le-am putea caracteriza ca fiind calculate și serioase.

Unele sunt reținute și destul de suspecte și acest lucru creează adesea o impresie greșită! Totuși, toate se deschid și devin foarte prietenoase odată ce sunt sigure că ești de acord cu ele și că s-ar putea chiar să le devii prieten!

RAC

Racul este primul din acest grup de semne care pare foarte închis atunci când îl întâlnești pentru prima dată. Racul nostru, deși profund social, nu-i place să fie expus, neavând nici cea mai mică încredere că ești o persoană de încredere.

BALANȚA

Balanța are finețe și subtilitate în maniere. Va prefera să fie tranșantă la început și apoi își va depăși ezitările inițiale. Uneori, deși nu se rușinează ușor, îți va rămâne alături, doar ca să nu pară nepoliticoasă. Dubios? Și totuși, adevărat! Are clasă!

SCORPIONUL

Scorpionul nu are nevoie de prezentări: va rămâne să descopere și să asculte, o să crezi că este naiv, dar tipul a înțeles! Mai întâi ia pulsul situației, apoi se supără…

CAPRICORNUL

În cele din urmă, Capricornul urmează și tactica Scorpionului, combinată cu ceva din Balanță: pe de o parte, nu vrea să fie expus într-un mod urât și neelegant, iar pe de altă parte, nu vrea să-și deschidă cărțile și să-și arate caracterul, înainte de a cântări întreaga situație.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook