Fiecare separare este dificilă dar poate fi necesară pentru binele și sănătatea ta…

Fiecare separare este dificilă dar poate fi necesară pentru binele și sănătatea ta...

Știi, poate vei alege să rămâi, dar va veni momentul răscumpărător când vei fi atât de departe încât nimeni și nimic nu te va putea opri.

Puterea deciziei și voinței tale vor fi atât de puternice încât el nu va rezista la cuvinte, chiar dacă ai stat și ai îndurat atât de mult pentru a auzi de pe buzele lui ceva plăcut care te-ar face să te simți specială.

Va fi o eliberare uriașă faptul că ai reușit să-ți retragi gândurile, amintirile, durerea și lacrimile din mintea ta, care erau despre această singură persoană. Va fi eliberator să se clarifice și să poată face loc pentru lucruri noi. Orice “detașare” emoțională este dificilă, dar este întotdeauna necesară pentru binele și sănătatea ta.

Știu, îți umplusei toată ființa cu el. Nu crezi că cineva își poate imagina așa ceva. Trebuie să fi simțit asta. A fost frumos, chiar dacă un pic masochist, pentru că a fost doar din partea ta, până când nu ai mai suportat…

Ai obosit.

Nu o să mai iubești acea persoana și nu o să mai speri. Să aștepți. A vrut alte lucruri, a spus multe lucruri, le-a arătat altora și a plecat brusc. Te întrebi dacă fost atât de indiferent și dacă chiar ai trecut prin viața lui ca ceva atât de nesemnificativ… Nu vrei să crezi asta.

Ești obosită și te simți epuizată. Asta se întâmplă când dragostea este unilaterală. Cât de mult poate îndura o persoană luptând-o pentru doi? Devenise rutina ta zilnică. În scurt timp te voi obișnui să nu-l mai cauți în viața ta de zi cu zi. Dar nu ai înțeles niciodată de ce a trebuit să treci prin asta și de ce a trebuit să fii atât de rănită. De ce este atât de important pentru tine?

Ai învățat să nu te iubești.

Ai învățat să nu ai prima dimineață bună. Privirea lui promițătoare, zâmbetul lui viclean, conversațiile lui, dragostea, grija și afecțiunea lui. Acel sărut cu care ai uita totul. Omul cu care ai împărtăși ceea ce s-a întâmplat în zilele tale.

V-ați bucura de vin, evadări, momente. Întrezărești din nou imaginile pe care ți le-ai format în mintea ta, în fața lui… Este obișnuință ceea ce vezi. Fiecare lucru frumos și special pe care ai vrut să-l împărtășești cu ceilalți.

Ai învățat să nu te iubești. Și chiar ai putea suporta… dar nu mai vrei. Tăcerea te-a îndoit deja. Nu vei mai vorbi despre indiferența lui. Îți datorezi să vezi cum să procedezi mai departe. Și el, cel care a învățat și s-a obișnuit să îl iubești, să ai grijă și să-i umpli ziua cu ceea ce te făcea persoana specială pe care a cunoscut-o.

Vrei să fii bine. Dar vrei și tu să fii puțin mai bună decât el. Așa cum erai înainte. Să aibă grijă de inima ta și să te acopere seara cu un sărut, să-ți alunge fricile și să-ți șoptească la ureche cuvinte frumoase, pe care fiecare femeie vrea să le audă de „noapte bună”.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook