Dacă vezi asta în visul tău, cineva îți va face rău…

Dacă vezi asta în visul tău, cineva îți va face rău...

Dacă visezi un șarpe care te mușcă, cineva îți va face rău, într-un mod insidios. Dacă vezi un șarpe cu mai multe capete, înseamnă că ai mulți dușmani. Dacă mergi și se găsește un șarpe în fața ta, cineva va încerca să-ți pună obstacole în viața ta. Cu cât vezi mai mulți șerpi în vis, cu atât te vei confrunta cu mai multe probleme.

Dacă prinzi șarpele și îl ucizi, vei putea scăpa de dușmani și de durerile tale. Dacă șarpele se înfășoară în jurul corpului tău, te așteaptă probleme profesionale și ferește-te de oamenii care acționează ipocrit, dar care se împrietenesc cu tine.

A visa un șarpe multicolor sau viu colorat, este un avertisment că se va întâmpla ceva rău.

Șerpii verzi și albi indică amenințări mici care vor fi depășite cu ușurință, în timp ce șerpii negri și galbeni înseamnă probleme mari. Dar un șarpe roșu înseamnă că te vei îndrăgosti sau îți vei exprima pasiunea pentru cineva.

Vipera, cobra și alți șerpi veninoși, în vis, indică dușmani și sunt un avertisment despre ceva rău care se va întâmpla. De asemenea, ai grijă la certurile cu cineva apropiat. Dacă vezi pielea unui șarpe, vei avea protecție împotriva bolilor.

Un șarpe cu un cap la fiecare capăt, indică faptul că tragi în două direcții diferite și acțiunile tale vor fi contraproductive. De asemenea, poate însemna că trebuie să alegi între două persoane și nu știi pe care să o alegi ca partener.

A visa un șarpe fără cap sau fără ochi, sugerează că refuzi să vezi pericolul într-o situație.

A visa că un șarpe este decapitat, indică faptul că există o problemă cu care nu te confrunți și refuzi să-ți înfrunți temerile. Dacă vezi un șarpe mort în visul tău, înseamnă că îți vei depăși problemele. A visa că mănânci un șarpe viu, înseamnă că relația ta va trece prin unele dificultăți și partenerul tău nu îți satisface nevoile.

Dacă vezi un șarpe care mănâncă un alt șarpe, înseamnă că vei găsi puterea și determinarea pentru a-ți atinge obiectivele. Dacă ești mâncat de un șarpe în vis, înseamnă că cineva profită de tine. A visa că un șarpe îți mănâncă copilul, înseamnă că ți-e frică că cineva este gelos sau că profită de tine.

A visa că un șarpe mănâncă oameni, înseamnă că cineva va adopta o atitudine ostilă față de tine. Dacă visezi că au fost șerpi în fiecare cameră a hotelului sau a casei tale, înseamnă că ai luat o direcție greșită în viața ta și trebuie să schimbi cursul.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook