5 moduri de a cuceri o femeie matură…

Femeie matură

Mulți bărbați preferă femeile mai în vârstă decât ei. La urma urmei, există multe motive să-ți placă o femeie mai matură. De exemplu, sunt de obicei mai independente din punct de vedere emoțional, precum și din punct de vedere financiar.

Au mai multă experiență de viață și emană mai multă încredere de sine. Toate acestea le fac să fie atractive pentru mulți bărbați. Așa că, dacă și tu faci parte din această categorie de bărbați, trebuie să-ți ajustezi modul în care abordezi o astfel de femeie.

Este adevărat că femeile în vârstă ar putea avea nevoie de abordări diferite față de cele cu care ești obișnuit, pentru a le stârni interesul. Așa că, descoperă 5 moduri de a cuceri o femeie matură!

Cum să abordezi o femeie mai în vârstă decât tine!

1. Fii un gentleman

Logica spune că o femeie matură a întâlnit diferite tipuri de bărbați în viața ei. De aceea, ea a învățat să-i deosebească pe cei care merită timpul ei, de cei care nu merită. Deci, a fi un gentleman și a o trata corect, respectuos și politicos, este ceva care te va face să ieși în evidență din mulțime și să-i stârnești interesul.

2. Nu arăta „blocat”

Ceva care, probabil, va respinge orice femeie care a avut o experiență alfa în viață, este acel bărbat care se agață de ea și îi arată că are nevoie de ea tot timpul. Cu alte cuvinte, cu siguranță nu vrei ca ea să te vadă ca pe un copil nevoiaș. Dimpotrivă, vei fi mai fermecător dacă îți exprimi sentimentele fără presiune și rămânând independent.

3. Nu trebuie să aduci în mod constant problema vârstei

Da. Fie că între voi este o diferență, de mai mulți sau de mai puțini ani, amândoi știți asta. Dacă acest lucru este clarificat, nu mai trebuie să menționezi vreodată diferența de vârstă dintre voi. Aducând asta în discuție în mod constant, o vei face pe femeie să creadă că acest lucru contează pentru tine.

4. Fii sincer

Dacă există ceva care în relație te deranjează sau nu te face fericit, atunci cu siguranță ar trebui să vorbești cu ea despre asta. În general, onestitatea în toate relațiile, dar mai ales într-o relație cu o femeie mai în vârstă, este extrem de importantă.

La urma urmei, experiența și vârsta, te fac de obicei mai deschis la minte, astfel încât, femeia care îți place, poate arăta mai multă înțelegere și poate fi mai deschisă la conversații.

5. Fii deschis pentru a învăța

Desigur, trebuie să recunoști că o femeie care a trăit cu câțiva ani mai mult decât tine, este și mai experimentată. Așa că, este bine să fii deschis să înveți lucruri de la ea și să nu-ți lași ego-ul și mândria să iasă în prim-plan. Cu alte cuvinte, profită de cunoștințele și înțelepciunea ei și lasă-o să te facă un bărbat mai bun.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook