Când faci o femeie să se simtă iubită, ea va înflori, se va simți răsfățată și protejată în brațele tale…

Femeie iubită foarte mult

Este important să o iubești din toată inima pe femeia de lângă tine, însă și mai important este ca ea să simtă asta din plin. Pentru fiecare gest de tandrețe și atenție pe care i-l arăți, ea te va răsplăti înzecit şi te va iubi mai mult.

Femeia care se simte iubită este pregătită să ofere totul.

O vei cuceri în totalitate – trup și suflet, pentru că femeia care se simte iubită, strălucește, radiază de fericire. Vei știi că femeia de lângă tine se simte iubită cu adevărat atunci când se alintă și se ghemuiște în brațele tale precum un copil răsfățat.

Dacă uneori se arată geloasă și comportamentul ei este ceva mai posesiv, înseamnă că îi este teamă să nu piardă acest sentiment pe care i-l oferi. Vrea să fie unica persoană care beneficiază de iubirea și atenția ta. Vrea să te păstreze numai pentru ea.

Când o femeie simte că este iubită cu adevărat, ea va face absolut orice pentru a menține vie această iubire.

O femeie care primește atenția și iubirea de care are atâta nevoie, va rămâne mereu unică. Ea îţi va demonstra că merită această iubire pe care o consideră ca fiind darul cel mai prețios.

O femeie iubită va uita de neajunsurile vieții, de probleme, și va fi capabilă să meargă cu tine până în pânzele albe dacă i-o ceri.

Ea va lupta pentru relația voastră și va da tot ceea ce are ea mai bun și mai de preț – loialitatea, onestitatea și mai ales inima ei.

O femeie iubită, mereu se va simți unică și specială. Ea va aprecia fiecare gest de tandrețe și atenţie pe care îl primește în public, ca o dovadă de mândrie și bărbăție, ca și când ți-ai striga iubirea în gura mare: – ”Da, ea este femeia căreia i-am încredințat inima mea. Pe această femeie o iubesc!”.

Femeia care se simte iubită își va simți sufletul inundat de căldură, va simți cu toată făptura ei. Viața ei va căpăta alte nuanțe – ca un tablou pictat în culori vii.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook