Femeia tace și rabdă, însă când va pleca o va face în tăcere, fără lacrimi, fără să pretindă dovezi de iubire, promisiuni sau scuze. Va pleca pur și simplu, în tăcere și pentru totdeauna…

Privire tristă a unei femei

Nu te aștepta, atunci când o femeie pleacă, să îți mai spună motivele care au convins-o să ia o asemenea decizie.

Odată ce a plecat, dacă decizia luată este definitivă, nu-și va mai consuma energia să îți explice motivele. Pentru ea, nu mai însemni nimic. Iar dacă nu ai înțeles cu ce i-ai greșit de-a lungul timpului, înseamnă că nu mai meriți nicio explicație.

Îți voi enumera câteva motive posibile pentru care femeile pleacă, poate te vor ajuta să înțelegi cu ce ai greșit:

Relația voastră a încetat să se mai dezvolte.

Nu ești suficient de responsabil sau nu ești pregătit pentru a avea o relație serioasă. A înțeles că pentru tine nu va fi niciodată o prioritate, ci doar o opțiune;

Ai încetat să o mai apreciezi.

Nu mai crede în tine. Probabil ai făcut unele greșeli care au determinat-o să își piardă încrederea. Nu o mai faci să se simtă frumoasă, dorită sau prețuită.

A obosit să se certe cu tine. Odată cu fiecare ceartă pe care ați avut-o, ea ți-a spus ceea ce o deranjează. Cu toatea acestea, tu nu ai înțeles că trebuie să schimbi ceva în atitudinea ta față de ea. Acum, te mai întrebi de ce a plecat?

Nu a mai văzut în ochii tăi bucuria de a o avea alături. S-a săturat să încerce doar ea să facă să fie bine, din partea ta nevăzând niciun demers. Nu-i mai acorzi timpul pe care odinioară îl petreceai cu ea.

Nu se mai simte protejată, prețuită și iubită.

A înțeles că, în afară de ignoranța ta, nu mai poate primi nimic. Nu mai vrea să se consume, să fie tristă sau să plângă. Nu o mai sprijini în inițiativele și aspirațiile ei. Nu mai crede că iubirea ta față de ea este sinceră;

A fost mințită prea mult și nu mai crede nimic din ceea ce îi spui. A decis să plece, pentru că își cunoaște valoarea și merită o iubire adevărată.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook