Modul în care îți poți cuceri visurile…

Modul în care îți poți cuceri visurile...

Visuri evazive, neîmplinite sau abandonate.

Visuri abandonate, uitate de viață. Mă întreb ce ne-a făcut să ajungem atât de departe. Nimic împlinit, nimic realizat, totul în fundul unei uitări. Viața te trage și te duce oriunde vrea. Dar tu ești responsabil să o ghidezi pentru a o aduce în apele tale.

Nimeni nu te învinuiește dacă ai fost uitat(ă), dacă te-ai odihnit, dacă ai fost slab(ă) și te-ai pus-o pe picioare. Viața nu este pavată cu petale de trandafir, este grea și necesită luptă pentru a o cuceri.

Nimic nu este dat gratuit.

Se oferă oportunități pentru ca circumstanțele să prospere, dar lupta grea, indiferent cum ar fi, nu este cruțată. Așa că, suflecați-vă mânecile în timp ce fă-ți timp și curaj și chiar pune-te pe lucru. Visurile tale așteaptă să fie cucerite.

Niciodată nu este prea târziu atâta timp cât respiri!

Dar, pe de altă parte, dacă…

Ai rămas un vis într-o noapte pustie, ai rămas un vis și speranță a inimii, ai rămas un vis și dușman al unui zori strălucitor, un apus de soare al vieții tale goale, poate atunci unele visuri ar trebui să rămână visuri, visuri evazive. Trebuie să existe un motiv.

S-ar putea să fim chinuiți de a nu reuși, s-ar putea să fim dezamăgiți când am eșuat și când timpul trece și ne vedem visurile ca fiind evazive și distante. Dar poate ar trebui să rămână pe piedestalul lor.

Nu merită și poate nici nu merităm să ne apropiem de ele, darămite să le urmărim. Unele visuri sunt sacre. Unele visuri sunt pentru puțini. Poate că urmărim visurile greșite. Nu sunt la fel pentru toată lumea.

Până la urmă, să nu uiți că trebuie să lupți din greu pentru a le cuceri și, poate, în loc să le dobori într-o zi și să le nivelezi, mai bine să nu te apropii de ele. Uneori își pierd scopul în timpul cuceririi.

Poate, mergând după un vis vei întâlni un altul mai bun, poate prin călătoria de a ajunge la obiectiv te vei întoarce navigând pe alte trasee de neuitat și către un alt vis. Nu trebuie să uiți de călătoria ta și de cunoștințele tale, de lecțiile care îți vo fi oferite. Să nu rămâi într-un vis și să nu îți pierzi speranța. Nu este un scop în sine. Nu îți va aduce fericire.

Trăiește clipa, bucură-te de viața de zi cu zi, fără stres și așteaptă fericirea cucerind-o, pentru că până la urmă visul se poate întoarce împotriva ta și poate deveni un coșmar.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook