Semne că partenera ta probabil te înșală…

Femeie singură vorbește cu amantul

În timp ce totul pare că merge bine, suspiciunile încep să se strecoare în mintea ta. Unele gesturi ciudate, conversații dar și instinctul tău, te fac să te gândești dacă nu cumva partenera ta te înșală.

Ar putea unele semne, cu care s-au confruntat și alții, să fie cele care te vor ajuta să afli întregul adevăr? Este timpul să observi câteva semne, pentru a înțelege ce se întâmplă.

Oricât de mult te doare această situație, este important să cunoști adevărul. Cum ai de gând să faci asta? Vezi mai jos 5 semne că partenera ta probabil te înșală!

1. Ea acordă mai multă atenție telefonului ei mobil.

Cu siguranță, tehnologia este o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Dar, de la o vreme, interesul ei față de telefonul mobil este mai mare decât de obicei? Când sunteți împreună, se oprește să verifice telefonul și nu acordă atenție la nimic altceva decât la asta?

Există și cazul în care ai surprins-o râzând sau zâmbind în timp ce răspundea la mesaje. Desigur, când o întrebi, ea îți va spune că vorbește cu prietenii ei sau că a văzut ceva amuzant.

Aceste semne, arată că prietena ta probabil te înșală. Desigur, poate fi ceva nevinovat, dar observând celelalte semne poți ajunge la concluzia corectă.

2. Programul ei este plin.

Dacă, înainte, exista timp pe care îl petreceați împreună, acum, deodată, orele petrecute la serviciu sunt tot mai multe, apar obligații noi și ieșiri cu prietenele.

De multe ori înțelegi lucrurile acestea, însă devine o situație recurentă. Este un alt semn că prietena ta probabil te înșală. Poate că ar trebui să cercetezi un pic mai mult?

3. Nu mai face planuri de viitor.

La început, când totul era bine, obișnuiați să vă planificați viitorul împreună . Observi, totuși, că fiecare referire pe care o faci despre viitor, nu mai are niciun răspuns.

Uneori nu răspunde, nu este de acord cu ceea ce spui, schimbă conversația sau îți răspunde cu fraze de genul „vom vedea”.

Dacă este așa, din păcate, nu am vești atât de bune pentru tine. Când evită să vorbească despre viitorul vostru împreună, este foarte probabil să nu te vadă în el.

4. Flirtează cu alții în fața ta.

Toată lumea este diferită. Există mulți oameni extrovertiți, foarte sociali sau excesiv de demonstrativi și, ca urmare, toate acestea sunt traduse greșit prin flirt.

Dacă nu vorbim despre o astfel de persoană și observi că partenera ta este mai expresivă față de ceilalți bărbați în timp ce tu ești de față, atunci poate că lucrurile nu sunt atât de bune. Când ești într-o relație cu cineva și ai sentimente pentru el, nu ai ochi pentru alții!

5. Dispare!

Fiecare dintre voi are propriile obligații în viață și la serviciu, însă mereu a existat o comunicare între voi. Dar observi, că de la o vreme, este inactivă sau nu răspunde la telefon mult timp.

Sunt câteva ore pe zi când nu primești niciun semn de viață de la ea, iar când o întrebi, ea îți răspunde că a adormit sau că este cu prietenele ei. Sunt toate acestea indicii de luat în considerare?

Relațiile de dragoste sunt complexe și comunicarea este importantă. Uneori lucrurile nu merg așa cum ne dorim, rezultând tensiuni și situații ciudate. Nu lăsați ca în relația voastră să fie loc și pentru o a treia persoană.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook