Meriți pe cineva care te face să te simți special(ă)…

Meriți pe cineva care te face să te simți special(ă)...

Ai crezut că unii oameni nu merită mai mult și, de aceea, oricum te-ai atașat – pentru că credeai că meriți mai puțin.

Nu. Meriți pe cineva care să te facă să te simți special(ă).

Să te înconjoare și să te bântuie toată viața, pentru a alunga orice străin, pentru a șterge orice îndoială și, în același timp, pentru a te face să te îndoiești că există cu adevărat.

Meriți pe cineva care se va uita la tine într-un fel în care nimeni nu a mai făcut-o iar tu îți vei spune: „Dar uită-te la el/ea, uită-te la cum te privește. Te-a mai privit cineva așa în afară de părinții tăi? Te vrea, nu îndrăzni să îl/o rănești.”

Dacă găsești o astfel de persoană, nu o dezamăgi dar, mai presus de toate, nu te dezamăgi pe tine. Nu există nimic mai rău decât dezamăgirea. Îți pierzi prestigiul, nu te mai atrage nimic, îți este furată speranța.

O astfel de persoană, va sări din senin și va cere comportamentului său să intre în al tău.

Vei simți că ești centrul vieții lui/ei. Și fii sigur(ă) că ești. Ai trecut prin atâtea. Fosta relație te-a tratat în cele din urmă atât de rău încât te-ai hotărât să nu mai ai o relație, până când cineva va crește în fața ta.

Da, se poate dovedi că are nevoie din ce în ce mai mult de atenția ta, că îi este sete de tine și devine dependent(ă). Nu o face din răutate, doar vrea să fie cu tine. Îl/o motivezi în fiecare dimineață să se ridice din pat și în fiecare seară să-și spună cât de norocos(ă) este că te are în viața sa.

Iar când vine momentul când va trebuie să pleci, când trebuie să rupi totul, nu te grăbi. Mai stați puțin și apoi dă-i premiul. Oameni speciali merită un sfârșit special. Istoria a dovedit-o și ea.

Când îl/o vei vedea pe stradă, nu îl/o trata ca pe un străin(ă). Tratează-l/o ca pe cineva care te-a făcut să întrebi lumea atât de mult timp, care ți-a dovedit că există cu adevărat dragoste pe undeva.

Tratează-l/o ca pe cineva lângă care, atunci când îi stăteai alături întins(ă), totul era nesemnificativ, indiferent, pentru că nu îți păsa de nimic altceva. Tratează-l/o ca pe cineva a cărei prezență lângă tine te-a transformat în cea mai frumoasa persoană din lume.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook