Cine vrea să te înțeleagă, te înțelege chiar dacă nu vorbești…

O fată simplă

Când te trezești cu luna greșită, sună-mă, o să-ți aduc soarele.

Nu-ți face griji pentru cum arăți. Undeva, există cineva care se va uita la tine ca și cum ai fi cel mai frumos lucru din lume.

Nu există oameni buni sau greșiți, există doar oameni care îți ies în cale la răscruce de drumuri și te ajută să vezi calea de urmat. Oamenii se îndrăgostesc în moduri ciudate, poate doar atingându-și mâinile… Pe acești oameni îi vei purta înăuntrul tău pentru totdeauna, fără să poți să te opui.

Iubirea înseamnă să rămâi, nu să dispari pentru a vedea dacă îi pasă.

Dacă dragostea nu te-a făcut niciodată să comiți nici cea mai mică nebunie, înseamnă că nu ai iubit niciodată. Să nu existe nici măcar o singură seară în care să adormi fără să te gândești la persoana iubită. Uneori, inima ta are nevoie de mai mult timp pentru a accepta ceea ce mintea ta știe deja.

Ascultăm melodiile noastre preferate, în timp ce ne uităm la toate persoanele care ne trec prin față… însă așteptăm să vedem doar una. Pentru că eu știu… și tu știi asta; există apusuri care nu apun niciodată.

Vine un moment în care trebuie să uiți ce vrei și să-ți amintești ce meriți.

Dacă o persoană nu te mai iubește, să nu crezi că este totul din vina ta. Probabil că nu ai greșit cu nimic, poate că nu era pregătită să-și ia un angajament care să-i schimbe viața. Dacă crezi că cineva te place, nu-i cere direct să-ți confirme asta.

A fi îndrăgostit, printre altele, înseamnă și a te deschide complet față de persoana pe care o iubești. Dacă în intimitate descoperi atitudini la care nu te-ai așteptat niciodată, probabil că este iubire.

De exemplu, partenerul tău în public este destul de serios și politicos, însă când sunteți împreună, el lasă latura lui mai stângace să se vadă complet. Aceasta înseamnă că nu are nicio problemă să-ți arate adevărata sa natură și că te iubește. Dacă îți împărtășește cele mai profunde emoții, și o face în mod natural, este dragoste.

Nu este adevărat că poți uita oamenii; cel mult poți să te obișnuiești doar cu absența lor.

Cele mai bune fotografii sunt cele pe care nu le vom face niciodată, pentru că vom avea lucruri mai bune de făcut decât să facem poze.

Dacă o persoană se simte atrasă de tine, te va privi diferit și va zâmbi mult în prezența ta. Nu este nimic mai rău decât să te atașezi de o persoană, să îi mărturisești cele mai intime secrete, și să constați într-o bună zi că nici măcar nu te mai salută.

Când o persoană te iubește cu adevărat, nu numai că va evita să fie posesivă, ci va ști și când să-ți ofere spațiul pentru a te dedica vieții tale. Dacă vrea să fie mereu cu tine, nu este dragoste, este pasiune sau nu are încredere în tine.

Există oameni foarte atenți la detalii, cei care observă când ți se schimbă culoarea ochilor, la lumină sau la întuneric, iarna sau vara. Într-o zi, cineva te va asculta la fel cum asculți tu melodia ta preferată. Uneori nu ai timp să observi, lucrurile se întâmplă în câteva secunde, însă atunci timpul va rămâne în loc.

Desigur, nu toată lumea definește dragostea în același mod, dar este posibil să examinăm sentimentele cuiva și să distingem iubirea de admirație, exploatare sau pasiune de moment.

Mă înfurie uneori faptul că, în ciuda tuturor lucrurilor pe care le facem sau pe care le simțim, suntem cu toții atât de ușor de înlocuit. Dar singurul pericol pe care îl simt cu adevărat, este acela de a nu mai putea simți nimic. Dacă cineva te poate face să râzi atunci când nu ai chef, atunci înseamnă că este cineva foarte special.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook