Pentru că destinul ne aduce aproape de unii oameni și apoi ne ia departe…

Ochi uman generat AI

În această călătorie uimitoare numită viață, întâlnim mulți oameni. Dar, uneori, găsim pe cineva cu care ne potrivim instantaneu. Acel sentiment care curge prin noi odată ce formăm o astfel de relație, este imposibil de descris. Oamenii spun adesea că trebuie să simți asta înainte de a putea încerca să o descrii.

Dar, în timp ce mulți se întreabă cum este posibil să se potrivească cu un străin în câteva secunde, îmi place să cred că aceasta este opera destinului.

Gandeste-te la asta.

Tot ceea ce ni se întâmplă acum este exact ceea ce avem nevoie acum. Oamenii pe care îi întâlnim sunt cei de care avem nevoie acum. Cei de la care trebuie să învățăm. Experiențele pe care le atragem sunt cele prin care trebuie să trecem, pentru a învăța cele mai importante lecții ale vieții și pentru a evolua în ființe mai conștiente.

Universul funcționează în moduri misterioase. Oprește-te din ceea ce faci și uită-te înapoi la viața ta. Dacă nu ar fi anumite persoane și experiențe, nu ai fi persoana care ești astăzi. Probabil ai fi o versiune diferită a ta.

Oricât de mult ai refuza să crezi, fiecare persoană care vine în viața ta are un scop anume.

Există un motiv pentru care suntem atrași de anumiți oameni. Există un motiv pentru care ne îndrăgostim de anumite persoane deși toată lumea ne spune că nu ar trebui.

Pentru că, atunci când te gândești la viața ta, vei vedea că toate relațiile, indiferent dacă sunt încă menținute sau dacă s-au încheiat, te-au învățat ceva. Ți-au modelat inima, ți-au deschis ochii și ți-au lărgit orizonturile. Te-au făcut o persoană mai puternică, mai înțeleaptă și mai curajoasă.

Partea tristă este că nu suntem întotdeauna suficient de puternici pentru a accepta faptul că unii oameni nu sunt meniți să rămână în viața noastră pentru totdeauna. Cei mai mulți dintre noi ne îndrăgostim foarte ușor, așa că atunci când realizăm că persoana pe care am crezut-o „pentru totdeauna” a fost doar ceva efemer, ne prăbușim.

Suntem supărați, frustrați și disperați. Nu mai sperăm la iubire și ne învinovățim pentru că ne lăsăm emoțiile să ne învingă. Nu înțelegem de ce soarta ne poate îndepărta de niște oameni atât de uimitori din viața noastră.

Dar dacă acesta era singurul lor scop? Te-ai gândit la asta?

Poate că singurul rol pe care l-au avut acești oameni în viața ta, a fost să te învețe cum să renunți la trecutul tău și să accepți faptul că totul în viață este efemer. Poate că motivul pentru care au intrat în viața ta, în primul rând, a fost pentru a te ajuta să înțelegi că nu ar trebui să iei nimic de bun.

Poate soarta te-a adus la ei pentru că, în acel moment, erau singurii de care aveai nevoie. Poate că au fost trimiși să te ajute să te schimbi, să-ți vindece rănile, iar când va veni timpul… vor pleca, pentru că nu mai ai nevoie de ei. Poate că au fost ca o punte către altceva în viață. Oricare ar fi fost scopul lor, ai întreaga ta viață să-l descoperi.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook