Este încă îndrăgostit de tine? 7 semne care te vor ajuta să găsești răspunsul…

Este încă îndrăgostit de tine? 7 semne care te vor ajuta să găsești răspunsul...

În fiecare relație pe termen lung vine un moment în care entuziasmul se estompează și rutina invadează relația, iar magia și pasiunea se pierd. Și totuși, nu este atât de rar ca doi oameni să rămână îndrăgostiți, în ciuda vieții lor plictisitoare și obositoare de zi cu zi și indiferent de cât timp sunt împreună.

Dacă încă te simți îndrăgostit(ă) de cealaltă jumătate a ta și vrei să afli dacă este reciproc, aceste semne îți vor rezolva toate îndoielile:

Te ascultă când îi vorbești.

Își amintește ceea ce spui și te ascultă cu un real interes atunci când descrii ceva ce s-a întâmplat în cursul zilei. Un bărbat care este încă îndrăgostit de partenera lui, are grijă să fie prezent trup și suflet atunci când ea își deschide inima în fața lui.

Are grijă de tine și îți face viața mai bună.

Fie că asta înseamnă să te acopere cu o pătură atunci când este frig sau să-ți încarce telefonul mobil chiar și atunci când nu îi ceri asta.

Îți oferă cadouri mici și neașteptate.

Când iese cu prietenii sau călătorește și observă ceva într-o vitrină despre care crede că ai avea nevoie, îl cumpără fără să stea pe gânduri. Ești mereu în mintea lui și vrea să îți arate asta în orice fel posibil.

Te sprijină cu adevărat în tot ceea ce faci.

Te va felicita sincer pentru realizările tale și îți va oferi sfaturi atunci când ai nevoie, arătând că îți apreciază eforturile și că vrea să te ajute să-ți atingi obiectivele.

Te ține de mână atunci când mergeți pe stradă.

Dacă mâna lui o caută pe a ta de fiecare dată când sunteți afară, fie că sunteți doar voi doi, fie că sunteți cu prietenii, atunci poți fi sigură că inima lui încă bate puternic pentru tine.

Îi este dor de tine când nu sunteți împreună.

Dacă dintr-un motiv oarecare trebuie să fiți despărțit câteva zile, îi este dor de tine și are grijă să-ți arate asta prin mesaje și apeluri telefonice.

El continuă să lupte pentru relația voastră.

Oricât de rele ar fi lucrurile, nu s-a gândit niciodată să te părăsească. Găsește modalități de a face relația să funcționeze și nu se gândește să se despartă din cauza unor lucruri care pot fi reparate. Are smerenia și curajul să recunoască când greșește.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook