Cum să uiți pe cineva de care tocmai te-ai despărțit…

Cum să uiți pe cineva de care tocmai te-ai despărțit...

Să te îndrăgostești este atât de frumos și magic, dar ce se întâmplă dacă ești profund rănit de o relație pentru care te-ai străduit atât de mult ca să o faci să dureze? Este ușor să simți că nu vei mai putea iubi niciodată, mai ales după o despărțire epică.

Dar, în timp, pe măsură ce te recuperezi emoțional, vei descoperi că dragostea îți va bate din nou la ușa inimii. Dar cum vei reuși să avansezi din nou, eliminând durerea?

Realizează că trebuie să treci prin această durere, indiferent cât de grea ar fi.

Va trebui să plângi această iubire pierdută, pentru a merge mai departe. Spune-ți că nu ai nevoie de cineva în viața ta care să te facă fericit. Aceasta este treaba ta, să-ți umpli golul creativ. După ce treci prin această durere intensă, vei ieși în cele din urmă mai puternic.

Încearcă să umpli golul pe care îl simți, cu activități plăcute, mai degrabă decât să te grăbești să te aventurezi într-o nouă relație sau să încerci cu disperare să-ți recâștigi partenerul(ă). Atașarea duce la durere. Deci, calea către fericirea și pacea ta interioară este detașarea.

Crede în punctele tale forte și ai stimă de sine.

În același timp, cere ajutorul celor dragi sau vorbește cu persoane care au trecut recent prin aceleași sentimente. Acest lucru te va ajuta să îți rezolvi emoțiile și să te recuperezi mai ușor. Când îți îndrepți atenția către o altă persoană, în special către cineva care se luptă să depășească aceeași durere, îți uiți propria durere, măcar pentru o vreme.

Lasă-ți mintea să se întoarcă în timp și retrăiește câteva momente pe care le-ai trăit împreună. Dar niciodată nu încerca să obții informații despre fosta ta relație de la prietenii comuni sau să trimiți mesaje răutăcioase, acest lucru nu te va face să te simți mai bine și nici nu te va ajuta să treci peste el/ea.

Încearcă să scapi de tristețea ta alergând, înotând, plimbându-te.

Aceste activități îți vor oferi o ușurare imediată deoarece exercițiile fizice beneficiază de afluxul de energie pozitivă și creează o stare de spirit fericită.

Creează o lume nouă, mai ales dacă cercul tău social este format, mai ales, din prieteni comuni. Creează-ți propria ta lume, formată din prieteni noi care nu-ți cunosc fosta relație și nu vei mai putea afla nimic despre el/ea.

Angajează-te într-o cunoaștere nouă, citește o carte educațională, astfel încât mintea ta să fie ocupată în altă parte.

Găsește speranța, acceptă voința divină a universului și eliberează-te pentru a putea să iubești din nou.

Să știi că există o emoție mai puternică decât frica și aceasta este iertarea. Dar iertarea cere speranță, să crezi că există ceva mai bun pentru tine, că această relație ți-a dat experiență, că durerea nu va fi cu tine pentru totdeauna, că într-o zi vei fi entuziasmat(ă) de o nouă iubire. Cu speranță și credința că tristețea va trece, vei putea merge din nou înainte. Vei putea iubi din nou.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook