Dacă te simți nefericit în viața ta, fă o plimbare la spital. Acolo este durerea și adevărata nefericire…

Coridor de spital

În spital vezi oameni care luptă pentru viața lor dar și oameni care luptă pentru a-și sprijini rudele.

Acest lucru este descris, printre altele, în textul următor, care arată situația ce predomină pe coridoarele spitalelor.

Durerea, dar și nefericirea adevărată a oamenilor, o găsești, la fiecare pas, prin spitale. De aceea, atunci când simți că ești nefericit cu viața ta, trebuie doar să faci o plimbare la un spital.

O plimbare prin saloanele și coridoarele spitalelor, te va face să-ți reconsideri atitudinea față de viață și îți vei da seama, în câteva minute, cât de norocos ești să fii sănătos. În acel moment, îi vei mulțumi Lui Dumnezeu.

În spitale, sunt lacrimile adevărate.

Veți vedea oameni plângând pentru vieți care se termină, mame plângând pentru copiii lor și copii care plâng pentru părinții lor. Acestea sunt lacrimile adevărate, care ies din ochi în râuri, pe măsură ce sănătatea este zguduită și o persoană dragă moare.

Plimbați-vă pe coridoarele spitalelor și priviți chipurile acestor oameni. Veți înțelege că viața are valoare reală.

Ați observat vreodată ochii familiilor care rătăcesc, fără nicio speranță, prin saloane, cum privesc bolnavul? Privirea lor ascunde o durere nesfârșită dar și forță, în același timp.

În spitale se fac cele mai sincere rugăciuni.

Când ajungi la marginea stâncii și simți că nu există speranță, decât puterea lui Dumnezeu, atunci vei vedea oamenii rugându-se cu toată puterea inimii și a sufletului lor.

Aceste rugăciuni, sunt cele mai smerite și cele mai importante, deoarece nu se roagă pentru bunuri materiale, ci pentru ca o minune să se întâmple, pentru a salva o viață umană. Acolo își vor spune durerea tăcută și vor cere ajutor.

În spitale se pierd vieți omenești în fiecare secundă.

Adevărata tristețe, este atunci când medicul anunță, într-o manieră formală și dură, că o persoană dragă a murit. Acel moment nu este niciodată uitat.

Cele mai dure și de neconsolat lacrimi sunt acelea. Tremuratul vocii și izbucnirea în plâns, de pe podeaua coridorului, te vor face să-ți revizuiești toate convingerile într-o secundă.

Așa că, atunci când simți că ceva lipsește din viața ta, fă o vizită la un spital. Vorbește cu niște pacienți, privește-le chipurile celor țintuiți la pat, fiind intubați și îndurerați, privindu-te și cerându-ți cu ochii să-i ajuți. Unii își dau ultima suflare, în timp ce tu îți plângi visurile nerealizate. Fericit este omul care are sănătate, atât el, cât și familia lui…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook