Amintește-ți mereu de oamenii care te-au pus în dificultate…

Femeie care stă întinsă pe o stâncă

Nimic nu se irosește în această viață.

Nici vremurile bune, nici cele rele, nici zâmbetele, nici lacrimile, nici cuvintele, nici acțiunile. Totul rămâne, nimic nu se uită.

Orice alegi să faci sau să nu faci, te marchează, te caracterizează, te modelează așa cum dorește, pentru că te oferi, și nu doar cu o singură parte din tine. Pur și simplu, cedezi fiecărei alegeri ale tale. Tot ceea ce se întâmplă în univers, se reflectă în alegerile noastre.

La fel și oamenii.

Toți îți oferă câte ceva și te marchează cumva. Nimeni, nici măcar ca simplu trecător, nu intră sau iese din viața ta fără un cadou pentru tine.

Fie că este o persoană pe care ai iubit-o sau nu, fie că ți-a fost alături sau ai ținut-o la distanță, nu contează, a venit în viața ta să te învețe ceva. Iar dacă nu a făcut-o, o va face, chiar dacă afli abia după ce închizi ușa după ea.

Nimeni nu poate garanta că vei fi educat într-un mod compatibil cu personalitatea ta, cu caracterul, unicitatea și autenticitatea ta.

Dimpotrivă, cele mai mari lecții sunt date în sens opus față de natura noastră. Abia atunci înțelegem importanța tuturor lecțiilor și începem să ne revizuim comportamentele.

Cu toate acestea, trebuie să tratăm fiecare persoană care intră în viața noastră, cu onestitate și demnitate, recunoscând contribuția sa, indiferent dacă este mică sau mare.

Așa că, amintește-ți mereu de oamenii care te-au pus într-o poziție dificilă.

Nu uita această categorie de oameni, indiferent cât de mult te-au rănit. Și păstrează-i în inima ta. Datorită lor ai devenit puternic, autosuficient și independent din punct de vedere emoțional. Ai reușit din cauza lor.

Ai reușit din cauza propriei îndoieli de sine sau a comportamentului rău și vătămător. Dar nu ca să le demonstrezi lor, ci ca să ți-o demonstrezi ție. Ți-ai fost dator pentru toate lucrurile despre care ți-au spus că nu ești capabil să le faci, că nu le vei putea realiza, că nu vei reuși, că degeaba visezi…

Spune-le „mulțumesc” la sfârșit si nu le purta ranchiuna. Nu merită!

Nu va merita niciodată. La urma urmei, fiecare lasă o urmă pe această planetă, din ceea ce are înăuntrul lui și din ceea ce transmite. Așa că, nu fi un transmițător de energie negativă, chiar dacă ai primit-o.

Și această categorie de oameni ți-a predat o lecție importantă. Mai exact, te-au învățat ce să nu faci, ce comportamente să eviți și ce oameni să ții la distanță.

Te-au învățat și cum să gestionezi alți oameni ca ei: cum se potrivesc în lume, nevoile lor, slăbiciunile lor și orice altceva poate dezvălui un comportament, de la mic la mare, de la banal la cel mai important.

Toți oamenii, într-un fel sau altul, au un loc în inima ta. Acceptă-i pe toți acolo.

Sunt oameni care, pur și simplu, având nevoie de acceptare, au venit în lumea ta pentru confirmarea lor.

Gândește-te doar cât de important ești pentru ei. Poate că nu au arătat-o ​​în cel mai bun mod, poate nici nu ți-au spus-o, dar ești important! Crede-o și hai să mergem mai departe.

Viața merge mai departe și, odată cu ea, trec și momentele, timpul și oamenii. Nu sta niciodată pe loc pentru nimeni. Nu datorezi nimic nimănui și nimeni nu îți este dator cu ceva.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook