Arată ce simți! Dacă iubești, exprimă-te!

Fată pozitivă cu pălărie pe cap

Când eram copii, râdeam cu pasiune, iubeam profund, simțeam puternic și aveam un entuziasm inepuizabil pentru lucrurile mărunte. Crescând, am încetat să mai fim în contact cu copilul din noi. Este întotdeauna în noi, dar îl înecăm. De ce?

Îți amintești cât de semnificativă era viața noastră în fiecare zi? Cât de fericiți eram când primeam ciocolata noastră preferată sau cât ne bucuram de o plimbare prin locurile noastre preferate?

Acum suntem cu adevărat mulțumiți de ceva?

Nu ne mai arătăm dragostea, acum aveam bariere și ne temem să mai simțim pentru a nu fi răniți. În copilărie, totul avea mai mult sens, pentru că era spontan și real.

De ce unele situații neplăcute din viața noastră ar trebui să ne înghețe emoțiile? Să ne facă reținuți? Nu ar trebui să ne permitem nouă înșine, să ne bucurăm cu pasiune și să râdem din inimă?

Dărâmă zidul de apărare din tine, vitalitatea este în bunătate și în iubire.

Oferă bunătate și dragoste. Te vei simți mai bine. Zidul din interiorul tău blochează fluxul energiei tale. Adevărata frumusețe este în unitate și împărtășire, în înțelegerea momentului, în micile cadouri de zi cu zi.

Arată-le oamenilor, care îți sunt aproape, sentimentele tale și totul va deveni mai ușor.

Intră în contact cu ei, exprimă-te! Nu este nimic greșit care să te sperie și să te oprească. Acesta este adevărul tău!

Iar dacă oamenii te bârfesc, ție ce-ți pasă ție?

Nu trebuie să îți pese ce spun oamenii despre cum îți trăiești tu viața. Nu lăsa oamenii să te împiedice să strălucești sau să te determine să nu te exteriorizezi. Oamenii nu suportă să vadă alți oameni mai fericiți decât ei.

Este viața ta. Timpul nu se mai întoarce, ceea ce ai pierdut nu se mai întoarce, așa că asigură-te că ai trăit cu pasiune până la capăt și continuă să creezi astfel de momente pe care inima ta le cere.

Lasă-ți sufletul să respire, ascultă-l, vorbește cu el și apoi exprimă-te!

Așa vei reuși, ca din preplinul sufletului tău, să oferi cu generozitate și celorlalți. Așa vei ajunge cu un pas mai aproape de unitate, de bucurie, de sentimentele mai bune și de evoluția și dezvoltarea reală a umanității.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook