Calea către mintea unei femei și, prin extensie, către inima ei, este „să fii acolo”!

Femeie care joacă șah

O femeie se simte fericită și completă, atunci când oamenii la care ea ține, sunt cu adevărat buni și, în mare măsură, acest lucru i se datorează. În multe relații, femeia își face un scop din a scoate ceea ce este mai bun din partenerul. Se spune că în spatele unui bărbat de succes, se află o femeie puternică.

Devotamentul pe care femeia îl simte și pe care îl arată față de bărbatul ei, este parte a naturii ei. Este detaliul grăitor că vrea să se angajeze într-o relație pe care vrea (și știe că poate) să o completeze, fără a se pierde pe ea însăși.

O femeie poate accepta și tolera multe lucruri, dar nu o dezamăgi!

Se spune că ceea ce trezești într-o femeie, aceea primești – înger sau demon. Nicio femeie nu se trezește dimineață spunând: “Cum să îi fac viața un iad partenerului meu?” Bine, unii spun că ar mai fi și astfel de femei, dar nu știm motivele care le-au adus în această stare.

Cert este că, femeia, este echilibrul întregii relații și al familiei.

Pentru ca o femeie să se angajeze față de tine (cel care o iubești, o onorezi și o respecți), trebuie să o câștigi în primul rând. Pentru a fi în întregime a ta, trebuie să-i câștigi mintea, iar pentru asta trebuie să înțelegi cum funcționează.

Mintea femeii este dinamică, se schimbă în orice moment, și are trei dimensiuni diferite în timp:

  • Ea reevaluează situațiile și greșelile trecute;
  • Se confruntă cu prezentul și cu planurile actuale;
  • Își face griji pentru viitor.

În aceste trei procese, nu este nevoie ca cineva să îi arate ce este corect sau să sublinieze greșelile pe care le-a făcut. Ea știe mai bine decât oricine ce are de făcut și, cu siguranță, știe mult mai bine decât o persoană care tocmai a intrat în viața ei.

Calea către mintea unei femei și, prin extensie, către inima ei, este „să fii acolo”.

Fără zgomot, fără a încerca să dovedești ceva, fără gesturi și cuvinte care să o impresioneze. Ea văzut și auzit totul, însă există ceva de care are mare nevoie în viața ei: de ceva calm, stabil și conștient.

Are nevoie de o bază solidă, de ceva stabil, la care să poată apela atunci când se află într-o fundătură. Și, cu siguranță, nu are nevoie cineva care să o judece în orice moment!

Încercarea unui bărbat de a arăta “superior” în fața unei femei, întotdeauna se va dovedi o cauză pierdută. Niciun bărbat nu va cunoaște succesul și nu va prospera, dacă femeia de lângă el nu îl înțelege și nu îl sprijină. Desigur, este valabil și invers.

Nu vreau să aud de exemple cum că unele femei cunosc bărbați care deja au succes. Nu este cazul să discutăm despre asta în acest articol. Aici vorbim strict despre relațiile în care totul este construit de la zero.

Prin urmare, aprecierile către femeia iubită, trebuiesc arătate.

Pregătește cea mai mare îmbrățișare și încălzește-ți palmele pentru a oferi cea mai caldă mângâiere femeii iubite. Și ea ți se va dărui, îți va fi devotată și te va face să experimentezi sentimente pe care nici nu știai că le poți simți. Femeia intră într-o relație cu o viteză amețitoare, însă depinde doar de bărbat dacă va ști să păstreze această relație.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook