Egoismul distruge iubirea…

Femeie frumoasă pe un câmp

Egoismul este alimentat de iubire. Devine gigantic și distruge totul.

Oamenii cu un ego excesiv nu ar trebui să se îndrăgostească, pentru că finalul nu este niciodată bun.

La început, egoismul te face să obții ceea ce îți dorești. Ai simțit atracția și te copleșește, ego-ul tău este satisfăcut până la apogeu, însă nu poți accepta respingerea.

Și apoi urmează iubirea.

Este momentul potrivit să o simți în fiecare celulă a ta, să te lași purtat de magie și să-ți uiți natura egoistă. Și poate că o vei face, probabil până la prima luptă.

Tu nu vorbești. Tu ceri să ți se ceară scuze chiar și atunci când ești tu de vină. Scuze din gura ta nu vor ieși niciodată. Așa este atunci când nu deții prima mișcare de reconciliere. Prima mângâiere, primul sărut după o lupta epică. Ești prea egoist pentru toate acestea.

Punându-ți ego-ul înaintea ta, ratezi tot ce este mai bun.

Poate că deja ai pierdut persoana vieții tale, dar este prea devreme să-ți dai seama. Te voi ajuta puțin.

Ai pierdut-o pentru că nu i-ai acceptat niciodată sfatul, care a ascuns mereu atât de multă dragoste. Ego-ului tău, nu îi plac sfaturile sau sugestiile. Întotdeauna te pui pe primul loc. În tot. În primul rând, propriile tale nevoi și dorințe, sunt mai presus decât ale celorlalți.

Nu ai alergat niciodată după persoana care te iubește, să o oprești, să o împiedici să deschidă ușa și să plece. Chiar și atunci când tu ești cel care a cauzat totul. Și asta pentru că, ego-ul tău nu greșește niciodată.

Acesta a fost sfârșitul. Acum încearcă să înțelegi!

Indiferent câte iubiri vei întâlni, ți se va întâmpla mereu același lucru. Și întotdeauna este vina ta. Cum te vei bucura de iubire dacă nu te lași cuprins de aceasta?

Uită de ego.

Egoismul va fi necesar în cazul în care te lovești de un perete. Când vei încerca totul, chiar și fără demnitate. Acolo îți vei pune ego-ul înainte, pentru a te recupera. Atunci trebuie să fii egoist!

Pentru fiecare este important să-și găsească echilibrul în dragoste. Revendică-l cu pasiune și îndrăzneală. Întotdeauna există cineva care îl va aprecia, cineva care simte la fel.

Dacă asta nu se întâmplă, fă-ți timp pentru a experimenta drama protagonistului rănit, dar apoi trezește-te și mergi mai departe.

În primul rând că viața este prea scurtă pentru a alunga iubirea cu ego-uri stupide și, în al doilea rând, este păcat să pierzi timp prețios făcând pe fericitul, când nu mai există nicio speranță la orizont.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook