Gândurile noastre îi afectează pe ceilalți, dar atrag și puterea, oamenii și “norocul” nostru…

Gândurile noastre îi afectează pe ceilalți, dar atrage și puterea, oamenii și “norocul” nostru...

Gândul este o forță, o manifestare a energiei, având o capacitate magnetică de a atrage.

Gând = Vibrație

Vibrațiile gândirii nu pot fi văzute, nu le putem simți gustul, mirosi, auzi sau simți în mod obișnuit. Telepatia este, de asemenea, un val de gândire puternic, este vibrația gândurilor altora. Lumina și căldura se manifestă prin vibrații de o intensitate mult mai mică decât cele ale gândirii, dar diferența constă numai în rata de vibrație.

Gânduri = Lucruri

Ceea ce nu putem vedea, auzi, cântări sau măsura în raport cu aceste vibrații, nu este dovada că ele nu există. Există valuri de sunet pe care nicio ureche umană nu le poate auzi, deși unele dintre ele sunt, fără îndoială, înregistrate de urechea unei insecte, iar altele sunt captate de instrumente sensibile pe care le-a conceput omul.

Cu toate acestea, există o mare prăpastie între sunetele înregistrate de cele mai delicate instrumente și limita pe care mintea omului, meditând după analogii, o știe a fi linia de graniță dintre undele sonore și alte forme de vibrație.

Fiecare formă de vibrație are nevoie de un instrument cu propria sa formă pentru înregistrare.

Până acum, creierul uman pare să fie singurul organ capabil să înregistreze undele gândirii, deși ocultiștii spun că în această Eră oamenii de știință vor concepe mecanisme suficient de sensibile pentru a capta și înregistra astfel de impresii.

Trimitem tot timpul gânduri de intensitate mai mare sau mai mică și colectăm rezultatele acestor gânduri. Undele noastre de gândire, nu numai că ne afectează pe noi înșine și pe ceilalți, dar atrag și putere – ne aduc gândurile altora, atragem lucruri, împrejurări, oameni, “soartă”, conform caracterului gândirii care predomină în mintea noastră.

Gândurile de Iubire ne vor aduce iubirea altora.

De asemenea, putem atrage împrejurări și evenimente în funcție de gândire sau oameni cu aceeași gândire ca noi. Gândurile de furie, ură, gelozie și răutate, vor atrage spre noi o multitudine de gânduri înrudite emise de mințile altora.

Circumstanțele în care vom fi chemați să manifestăm aceste gânduri vulgare, vor face să primim unele similare, pe rând, de la alți oameni care vor manifesta dizarmonie, și așa mai departe.

Un gând puternic, sau un gând care continuă pentru o lungă perioadă de timp, ne va face centrul de atracție pentru valuri similare de gândire din partea altora. Așa funcționează în lumea Gândirii – și pe măsură ce semeni, așa vei culege.

Bărbatul sau femeia, dacă sunt plini de Iubire, vor vedea iubirea peste tot și atrage dragostea celorlalți.

Omul care urăște, adună în inima lui toată ura pe care o poate suporta. Problema atracției gândirii este una foarte serioasă. Când te oprești să te gândești la asta, vei vedea că omul își creează de fapt propriul mediu, chiar dacă îi acuză pe alții că fac acest lucru.

Am trecut de la epoca violenței fizice și a forței fizice, la epoca dominației intelectuale și acum intrăm într-un domeniu nou și aproape necunoscut, care este cel al puterii psihice. Este important să putem folosi această mare putere (GÂNDURILE), la fel cum folosim aburul, electricitatea și alte forme de energie. William W. Atkinson

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook