Nu alunga oamenii care te iubesc cu adevărat…

Nu alunga oamenii care te iubesc cu adevărat...

Nicio ființă umană nu este perfectă, toți facem greșeli.

Cea mai mare greșeală a oamenilor este atunci când se distanțează de cei care îi iubesc și cărora le pasă cu adevărat de ei. S-ar putea să nu o facă intenționat.

Dar acești oameni, te-ai întrebat vreodată cât timp vor continua să încerce? La un moment dat vor obosi și atunci vor pierde cel mai valoros prieten al lor.

Un prieten este:

– Cel care, în vremuri grele, este acolo să te sprijine, să îți ofere mâna cu toate rezervele de iubire pe care le are în suflet pentru tine.
– Este cel care, atunci când te întorci, aude strigătul lăsat de tăcerea ta și te caută.

– Este cel care, în bucuria și succesul tău, stă în fața ta și îți etalează o privire prin care îți declară cât de mândru este de tine. Prietenia este testată în bucurie. La greu, poate, mulți vor fi alături de tine numai din milă. Bucuria și, mai ales, succesul distrug prieteniile.

– O persoană care este acolo în tristețea ta și mai ales în bucuria ta și te iubește cu adevărat. Nu-l pierde din viața ta. Tot ce trebuie să faci este să-l iubești și să-l apreciezi. Nu vrea altceva.

El acționează dezinteresat. Iar oamenii care acționează dezinteresat sunt flori rare care au nevoie de îngrijire constantă, astfel încât să poată continua să ofere cu generozitate frumusețea sufletului lor și să-ți inunde viața cu lumină.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook