Unii oameni vin în viața ta pentru a rămâne…

Cuplu care se țin timid de mână

Oamenii vin, oamenii pleacă, unii rămân multă vreme, alții rămân pentru puțin timp și, câțiva, foarte puțini, rămân pentru totdeauna.

De alții te pierzi pentru o perioadă și apoi îi reîntâlnești din nou, de obicei într-un mod neașteptat. Cu unii te cerți, până te desparți și pleci, cu alții, din nou, oricât te-ai lupta, mereu te vei întoarce la ei și ei se vor întoarce la tine.

Există prietenii, relații de dragoste, rude, oamenii care au intrat în viața noastră, cercuri care se completează și cercuri care sunt pe jumătate, dar care așteaptă să fie finalizate la un moment dat.

Toate relațiile, însă, vin într-un ciclu, iar cele mai reușite își termină ciclul atunci când se încheie și viața. Sunt relațiile pe care le avem cu copiii noștri, cu părinții noștri, cu unii dintre prietenii noștri buni și, bineînțeles, cu jumătatea noastră.

Indiferent de suișurile și coborâșurile care există în aceste relații, există ceva foarte puternic, ceva care nu se echivalează ușor. Nu îl numim “sentiment”, nu îl putem numi “obicei”, nu este o necesitate. Este ceva ce simți înăuntru tău, care face parte din „ființa ta”, este „un pic” din sufletul tău.

Cu oamenii aceștia, știi!

Știi că identificarea ta depășește normalul și simți că te conectezi cu adevărat cu ei. Chiar dacă v-ați tachinat unul pe celălalt, înainte ca unul să poată termina o propoziție sau un gând, celălalt vine și o pecetluiește!

Această persoană specială, înțelege ce gândești, ce simți, cum te simți și, poate, ce te-a determinat să simți așa.

Și atunci te încurci, te întrebi cum poate acea persoană să te înțeleagă atât de bine și să te “deblocheze” cu atâta ușurință? Poate că aveți experiențe comune, posibil o percepție și o judecată identică. Oricum, acea persoană care te înțelege atât de bine, are o misiune inconștientă de îndeplinit față de tine.

Acea persoană, a venit în viața ta să lase ceva.

A venit să îți ofere suficient de mult, încât să te trezească sau chiar să te schimbe, îndemnându-te fără să vrei, să obții o altă perspectivă sau chiar să-ți revizuiască “credința” și percepțiile pe care le aveai, ca un ghid, de ani întregi.

Această persoană, dar și fiecare persoană care trece prin viața noastră, ne lasă ceva și ia ceva. Însă acesta persoană anume, a venit să te zguduie definitiv!

Ea a venit să-ți dea mai mult decât va primi de la tine. Pare trimisă de Dumnezeu, pentru a-ți transmite mesajul Său.

Și așa este! Prin intermediul acestei persoane, Dumnezeu vrea să-ți arate acest “altceva”, ceva diferit, pe care tu ani de zile l-ai ignorat sau nu l-ai deslușit niciodată.

Vrea să-ți arate, în practică, cum ceea ce ai crezut până în acel moment, a fost în pragul uitării sau chiar o iluzie. Îți spune că a venit timpul pentru o schimbare. Pentru propria ta schimbare. Nu ignora! Chiar daca vrei sa o faci, va fi imposibil! Omul acela te va stigmatiza!

Fiecare persoană care intră în viața noastră are un scop, să ne învețe ceva, să ne ofere sau să ne ia ceva. Însă sunt unele persoane care vin să schimbe totul pentru noi. Când vor veni, vei înțelege!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook