Oamenii care sunt nemulțumiți de ei înșiși ne transmit negativitatea lor…

Femeie singură pe stâncă

Oamenii care nu se iubesc pe ei înșiși trăiesc sub un cer gri, fără dragoste pentru nimeni. Sunt incapabili să-și hrănească spiritul cu tot ceea ce este frumos și bun în jurul lor.

Cei care nu și-au găsit pacea cu ei înșiși, nu numai că nu zâmbesc, dar au o negativitate care se transmite celor din jur. Ei trăiesc tot timpul într-o dispoziție care combină furia, invidia și resentimentele.

De aceea, ei sunt întotdeauna gata să învinovățească pe toată lumea și mai ales pe cei din jurul lor pentru propriile eșecuri. Ei nu cunosc valoarea umilinței și recurg constant la sarcasm și minciună. Acest tip de oameni sunt toxici și îi trage în jos pe cei din jurul lor.

Cum să-ți antrenezi mintea pentru a reduce stresul

Ai recunoscut în acest tipar prieteni, parteneri, colegi, părinți sau frați? Oricare ar fi relația cu ei, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să ne distanțăm de acești oameni, adică să recunoaștem că acesta este ceva de-al lor, care nu este nici real, nici despre noi.

În continuare, este bine să luăm o distanță reală de ei, pe cât posibil, mai ales în momentele în care ne pregătim să începem ceva nou. Acești oameni, fie inconștient, fie conștient, ne taie aripile, ne inhibă și ne blochează.

Viețile și visurile noastre sunt prețioase și este responsabilitatea noastră să facem tot ce este necesar pentru a ne bucura de viețile noastre și pentru a ne îndeplini visurile. Cu sau fără ei lângă noi.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook